Marinel de la „Casa iubirii”, adevărul despre relația dintre el și Lorena: „Dacă o voiam, puteam să o am”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 16 nov 2023, 18:59

Marinel rupe tăcerea despre relația cu Lorena

Sursa: Captură YouTube WOWnews; Captură Kanal D

Marinel se numără printre foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, sezonul 2, întrucât și-a dorit să fie eliminat din show-ul televizat.

După câteva luni de la descalificarea sa, Marinel a fost invitat în cadrul unui interviu, la emisiunea online „Culisele iubirii”, moderată de Bianca Comănici, unde a vorbit atât despre actuala lui iubită, cât și despre relația pe care a avut-o cu Lorena în „Casa iubirii”.

Ce spune Marinel despre relația dintre el și Lorena

Recent, în cadrul unui interviu, Lorena a mărturisit că îl va aștepta pe actualul ei iubit, Laurențiu, însă Marinel s-a arătat sceptic față de afirmațiile fetei.

„Dacă chiar i-a zis și dacă chiar i-a demonstrat cât îl iubește, eu zic că da, dar nu știu cât o să funcționeze. În primul rând e și distanța asta dintre ei doi, ea e în Valencia, el fiind la Cluj...”, a spus Marinel.

Însă moderatoarea i-a răspuns acestuia că Lorena ar vrea să se mute la București pentru Laurențiu, ceea ce l-a lăsat fără prea multe cuvinte pe fostul concurent: „Ce să zic… Succes!”.

Prezentatoarea a simțit puțină gelozie în tonul lui Marinel, însă acesta a negat, spunând că nu are de ce să fie invidios pe Lorena și Laurențiu, întrucât nu a avut prea multe legături cu ea, pe parcursul show-ului.

„Nu, Doamne ferește! N-are de ce să fie invidie. (…) În primul rând ea a venit pentru mine, nu eu pentru ea în emisiune.

Dacă o voiam, puteam să o am.”, dezvăluit fostul concurent de la „Casa iubirii”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Lorena a izbucnit în lacrimi după ce a fost refuzată de Marinel! „Niciodată nu am avut încredere în mine!” Iată cum a reacționat concurentul când a văzut-o că suferă cumplit

Ce comparație face Marinel între Lorena și actuala lui iubită

De asemenea, acesta a explicat că nu s-a simțit foarte atras de Lorena, întrucât nu a considerat că s-ar potrivi, așa că a ales să părăsească emisiunea, pentru a nu o face pe fată să sufere din cauză că sentimentele nu erau reciproce.

„Trebuie să fie flacăra aia acolo. Nu a fost acel ceva atunci și oricum dorința mea de a pleca a fost foarte mare.

(…) Am lăsat lucrurile așa, nu am vrut să o fac să sufere și mai bine a fost așa.”, a mărturisit Marinel.

Însă, acesta a spus că actuala lui iubită, Camelia, cu care este împreună de aproape 6 luni de zile, este exact tipul de persoană de care are nevoie în viața lui, simțind că se potrivește de minune cu ea.

„Cami a avut acel ceva care m-a dat peste cap, simt eu că e femeia făcută pentru mine.”

, a adăugat Marinel, fostul concurent din sezonul 2, al emisiunii „Casa iubirii”.

Citește și: Casa iubirii: „Sunt dezamăgit de comportamentul meu de ieri”. Laurențiu și-a cerut scuze față de Ionuț după ieșirea pe care a avut-o ieri în „Casa iubirii”. Cum a reacționat Bianca: „Ești un bărbat adevărat”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.