Marinel, replici tăioase în Gală! Concurentul le desființează pe Alina și pe Mihaela: ”Nu mă afectează deloc ce spune” Urmăriți o gală incitantă, duminică, 26 februarie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 feb 2023, 20:12

Marinel recunoaște că nu este interesat de Mihaela și de Alina

Sursa: Captură KANAL D

Tensiunile ating cote maxime în gala Casa Iubirii. Marinel și Alina își aruncă replici dure. Ce au cei doi de împărțit?

Emoțiile își spun cuvântul în gala săptămânii. Tensiunile sunt mari, căci este o gală a eliminărilor. Andreea Mantea a anunțat că unul dintre concurenți, fată sau băiat, va părăsi Casa Iubirii în gala din această duminică. Marinel și Alina se află în fața unei dispute și își aruncă replici dure.

Marinel recunoaște că nu este interesat de Mihaela și de Alina

Marinel a dezvăluit că nu-i pasă sub nicio formă de vorbele pe care Mihaela și Alina le aruncă, căci nu este interesat de nici una. 

”Nu mă afectează deloc ce spune ea sau ce spune Mihaela, pentru că, în primul rând, nu sunt interesat de ele. Nu m-aș vedea lângă Mihaela sau lângă Alina”, a spus Marinel, în gală.

Mihaela, deranjată de gesturile Cristinei 

Mihaela dă cărțile pe față și îi spune Andreei Mantea că de fiecare dată când vorbește, Cristina face câte un gest nu tocmai potrivit.

Cristina este de părere că Mihaela dramatizează și nu este normală să plângă în fiecare gală.

”Da, dramatizează, adică, în fiecare gală, acum să te apuci să plângă, să fim serioși”, a spus Cristina. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ionuț va da cărțile pe față în ceea ce o privește pe Nona! „A spus că s-a jucat cu mine! Și nu cred că se mai pune problema de o cunoaștere între noi doi!” Iată cum va reacționa Patrick, joi, 23 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30!

Mai mult, Andrei spune că majoritatea băieților sunt de acord cu ceea ce a spus Cristina, se pare că Mihaela a plâns în fiecare gală de când a început sezonul doi al emisiunii.

Mihaela recunoaște că empatizează cu toți concurenții și a plâns chiar și atunci când Natalia a fost eliminată în gala precedentă.

Citește și: EXCLUSIV! Larisa a dat cărțile pe față și a recunoscut că încă are sentimente pentru Ionuț: ”Dacă va fi să ne mai dăm o șansă” Dori ar vrea să intre în casă pentru Patrick

Urmează o gală plină de suspans, concurenții vor face o mulțime de dezvăluiri incitante. Urmăriți gala Casa Iubirii, duminică, 26 februarie 2023, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.