Marinel și Ionuț țintesc cu toate armele spre Patricia: „Asumă-ți dacă faci un lucru!”. Aflați ce se întâmplă mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 mar 2023, 20:00

Marinel și Ionuț, atac la adresa Patriciei

Sursa: Captură KANAL D

Mâine, într-o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, reproșurile sunt primul fel servit Patriciei.

Mâine, într-o nouă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv pe Kanal D, toate armele se îndreaptă spre Patricia. 

Marinel și Ionuț țintesc cu toate armele spre Patricia

Andreea Mantea a deschis o discuție care îi vizează pe Marinel și Patricia. Întrebat dacă este de părere că a deranjat o fată, Marinel spune că „probabil da”.

După răspunsul său, Andreea Mantea l-a întrebat pe cine crede că a deranjat, iar Marinel a rostit numele Patriciei, dând din umeri, ușor dezinteresat.

Citește și: Imagini de senzație de la întâlnirea Cristinei cu Radu! „Se mai întâmplă! Nu mai dramatiza!” Aflați cum a decurs date-ul celor doi îndrăgostiți în afara platourilor de filmare, sâmbătă, 18 martie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

„Am vrut să te cunosc. Nu ai vrut... pa, la revedere! Adică, cum? Și după vii tu să te întorci la mine”, i-a spus Marinel Patriciei, deranjat că i-a refuzat dorința de cunoaștere, după care a încercat să se întoarcă la el.

„Nu m-am întors la tine. Băi, dar voi nu le luați ca atare lucrurile?!”, i-a răspuns, deranjată, Patricia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ionuț o acuză pe Patricia de neasumare

„Mă lași, că dacă mergea șmecheria acolo... erai fiartă pe el, mă lași cu vrăjeala asta?”, spune Ionuț, intervenind în discuția dintre Patricia și Marinel.

„Nu e adevărat!”, exclamă Patricia.

„Te-ai întors mereu, și la chestia cu Laurențiu la fel, și cu Marinel la fel, măcar asumă-ți dacă faci un lucru!”, i-a spus Ionuț Patriciei, acuzând-o că este neasumată.

Citește și: Mihaela va izbucni în lacrimi, după întâlnirea cu Robert în camera roșie! „Vreau să te rog un lucru” Radu va fierbe de gelozie după ce Cristina îl va întâlni pe Marinel! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, vineri, 17 martie, de la 10:00 și 16:30!

„Băi, Patricia...”, spune Marinel, dezamăgit de răspunsurile Patriciei. „Marinel, tu știi ce e în capul meu?!”, a răspuns, indignată, Patricia.

În final, Andreea Mantea rostește fraza de care se tem toți concurenții: „Gală eliminatorie”. Aflați ce se întâmplă și dacă va pleca cineva acasă mâine, într-un nou episod al emisiunii „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!