Marinel, supărat foc după ce Radu a lansat acuzații aprige la adresa lui! Iată ce reacții s-au stârnit și ce replici acide și-au spus cei doi concurenți! „N-am zis că ea e îndrăgostită de tine!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 09 mar 2023, 22:02

Marinel, deranjat de reacțiile lui Radu

Sursa: Captură KANAL D

Spiritele s-au încins în casa băieților! Marinel a răbufnit teribil și a încercat din răsputeri să se apere! Iată cum a reacționat Radu și până unde a ajuns cearta lor! „Eu când am avut relație nu-mi era frică de nimic!”

Concurenții din Casa iubirii se confruntă aproape în fiecare ediție a emisiunii cu noi momente dificile, cu emoții puternice și cu răsturnări neașteptate de situație, care îi pun la grea încercare mai ales pe cei care formează deja un cuplu. Într-o astfel de situație au ajuns Radu și Marinel, din cauza geloziei, care și-au spus replici acide și aprige, deoarece Cristina a devenit mărul discordiei. Orbit de gelozie, Radu l-a acuzat pe Marinel că s-a apropiat neașteptat de mult de Cristina, iar lui îi este teamă să nu o piardă.

Pe de altă parte, Marinel s-a arătat extrem de indignat de faptul că a fost acuzat de ceva total neadevărat.

Marinel, supărat foc după ce Radu a lansat acuzații aprige la adresa lui! Iată ce reacții s-au stârnit și ce replici acide și-au spus cei doi concurenți

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Radu a răbufnit și l-a acuzat pe Marinel de faptul că empatizează prea mult cu iubita lui, Cristina, și s-au apropiat prea mult în ultima vreme și chiar își zâmbesc deseori.

Mai mult decât atât, Radu a cerut și părerea Emmei

„Acum pentru că ați fost în casă noastră și pentru că a fost și Cristina aici, vreau să o întreb pe Emma dacă a observat și ea același lucru! Mie mi se pare că Cristina în momentul în care vorbește cu Marinel empatizează diferit!”, a spus Radu.

Acuzațiile lansate de Radu l-au indignat teribil pe Marinel, care a simțit nevoia să se apere și să vină cu argumente la tot ceea ce s-a spus despre el. Concurentul i-a explicat lui Radu că nu îi înțelege reacțiile și că ar trebui să aibă încredere în iubita lui dacă o iubește cu adevărat și să nu îi fie teamă că o va pierde.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, alături de Radu au venit să îi ia apărarea și Patrick și Alexandru care l-au susținut în timpul discuției lui aprinse cu Marinel. Aceștia au spus că Radu se află în tabăra geloșilor și că și ei ar fi reacționat la fel dacă Marinel s-ar fi apropiat de iubitele lor.

Citește și: Radu, atac neașteptat la adresa lui Marinel! Orbit de gelozie și de teama de a nu o pierde pe Cristina, concurentul a răbufnit! „Mi se pare că în momentul în care stați împreună, văd un altfel de zâmbet!”

Citește și: Bianca iese la atac: ”Laurențiu, nu simți nevoia să-ți ceri iertare” Șatena îl acuză pe Laurențiu că s-a răzbunat pe Alexandru prin dansul de ieri: ”Nu vreau să fiu o armă”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.