Marinel va izbucni în lacrimi! Care este motivul? Aflați ce se va întâmpla, luni, 8 mai, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 07 mai 2023, 20:03

Luni, 8 mai, va avea loc o nouă ediție incendiară “Casa iubirii”, la Kanal D.

Telespectatorii emisiunii vor avea parte de o nouă ediție incendiară, luni, 8 mai, în care conflictele vor pluti în aer.

Citește și: Bianca și Alex, tensiuni de proporții în Casa iubirii! Concurentul și-a exprimat din nou dezamăgirea față de gesturile iubitei sale! Bianca a criticat aprig reacția lui Alex! „Eu sunt dezamăgită că ii dai satisfacție”

Marinel va izbucni în lacrimi! Care este motivul?

O nouă săptămână agitată la “Casa iubirii”, aceasta începe într-o atmosferă tensionată.  Lucrurile nu par să se liniștească între concurenți.

În ediția de mâine, 8 mai, lucrurile se vor precipita din nou. Marinel va izbucni în lacrimi, iar concurenții nu înțeleg ce se întâmplă cu tânărul.

Citește și: Lorena este noua concurentă din Casa iubirii! Frumoasa brunetă a recunoscut că îl cunoaște pe Robert însă a venit pentru un alt băiat care i-a atras atenția! „Nu este fosta mea!” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală

Lorena:  "Nu vreau să mă bag în discuția asta. Chiar mi-aș dori să discut cu Marinel și atâta tot"

Cristina: "Marinel, dacă ai ieși din casă, crezi că ți-ai reveni, ai fi mai liber mintal?"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vizibil afectată de ceea ce se întâmplă, Lorena vrea să meargă în Casa băieților și să vadă ce se întâmplă cu Marinel, însă nu îi este permis.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 7 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.

Citește și: Marinel, reacție neașteptată la adresa lui Radu! „Omule, exagerezi! Grădiniță de clasa zero ce ești! N-am zis nimic până acum! Exagerezi!” Iată ce și-au spus cei doi rivali, care se luptă pentru inima Cristinei