Marinela Mavrodin a trecut prin momente de groază în aceste zile. Băiețelul de doar două luni al fostei concurente de la Puterea dragostei se confruntă cu probleme de sănătate: ”Am fost puțin panicată zilele astea”

Author: Madalina Maftei

Cu ce probleme de sănătate se confruntă băiețelul Marinelei Mavrodin

Sursa: Instagram

Marinela Mavrodin a fost absentă din mediul online în aceste zile, motiv pentru care fanii s-au speriat. Ce a pățit fosta concurentă de la Puterea dragostei?

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu aproximativ două luni. Marinela este în culmea fericirii de când cel mic a venit pe lume și se consideră împlinită. Deși postura de mămică i se potrivește de minune, lucrurile nu sunt deloc roz, iar blondina nu ascunde acest lucru. Recent, după ce a lipsit mai multe zile din online, aceasta a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă dificilă cu cel mic.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă băiețelul Marinelei Mavrodin

Marinela Mavrodin este o mămică fericită, însă nu se ferește să expună și lucrurile mai puțin plăcute care i s-au întâmplat de când s-a născut cel mic.

În aceste zile, fosta concurentă de la Puterea dragostei a fost absentă din mediul online, iar fanii s-au speriat. Marinela Mavrodin este foarte activă pe rețelele de socializare, drept urmare, internauții i-au simțit lipsa în aceste zile.

Se pare că tânăra a avut un motiv bine întemeiat pentru care a lipsit, se pare că băiețelul ei a făcut o candidoză bucală, astfel s-a ocupat de el în aceste zile.

Citește și: Exclusiv! Câte kilograme s-a îngrășat Marinela Mavrodin în sarcină. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei mai are două luni până naște

Blondina a recunoscut că s-a speriat foarte tare și a făcut tot ce i-a stat în putință să-l trateze pe cel mic.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Am revenit, am fost puțin panicată zilele astea cu bebe și nu am apucat să postez nimic. A făcut o ușoară candidoză bucală și a trebuit să mă ocup exclusiv de asta, să scăpam repede de ea”, a scris Marinela Mavrodin pe Instagram.

Citește și: Marinela Mavrodin a născut! Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a devenit mămică pentru prima dată: „Nu am cuvinte”

Câte kilograme s-a îngrășat Marinela Mavrodin în sarcină

Marinela Mavrodin s-a îngrășat 12 kilograme în sarcină și nu a fost deloc deranjată de acest lucru.

"M-am îngrășat 12 kilograme. Se și vede, mai ales la față.

Sincer nu mă deranjează, pentru că știu că sunt o persoană ambițioasă și că dau kilogramele foarte repede jos, nu mi-a plăcut niciodată să fiu

mare. Cu siguranță o să slăbesc destul de repede, nu îmi fac probleme. De asta am și zis că dacă mi-e poftă și mi-e foame mănânc, asta e. Nu mănânc după 12 noaptea decât dacă am pofte. Nu exagerez să mănânc dulciuri sau paste.

Până în ora 22 mănânc și după aceea somn.", a mărturisit Marinela Mavrodin, la WOWnews. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.