Marinela Nitu, CHINUITA de varicela si zona zoster: "Am avut dureri CUMPLITE"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

Prezenta pe plaja lui Teo, Marinela Nitu, sotia lui Miron Cozma, a povestit prin ce cosmar a trecut.

La varsta de aproape 50 de ani, ea a facut varicela si zona zoster.

"Vrei nu vrei, in viata ai 2-3 cumpene peste care poti sa treci sau nu. Eu am trecut peste. Varicela nu a fost problema mare, pentru ca a durat 2 saptamani. Mai rau a fost cu zona zoster, care chiar nu imi permitea sa ma misc, nu puteam sa fac absolut nimic, nu puteam sa intru in contact cu nimeni".



Marinela Nitu a povestit ca a avut dureri ingrozitoare.

"Doare ingrozitor. Inchideam ochii si ma gandeam numai cum sa stau sa nu ma doara capul. Am ajuns sa dorm in sezut, nu puteam sa ma intind si sa pun capul pe perna. Vreo 2 luni de zile am indurat chinul. Jumatate de fata a fost afectata".

Prezent alaturi de sotia lui, Miron Cozma a declarat ca a primit un semn de la Dumnezeu si a stiut astfel ca totul se va termina cu bine.


"Am suferit enorm, dar am protejat-o si de mine. Eu sunt mai temperamental, mai posesiv. La un moment dat, in suferinta asta comuna, Dumnezeu mi-a dat un semn. Am o camasa de rocker legionar, cum imi place mie sa ii spun. Iesind afara am transpirat. Cand am ajuns acasa m-am dus in baie sa mi-o pun pe un umeras si s-a intors cu spatele la mine camasa. Ce crezi ca aveam pe spate din transpiratie? O inima! Poti sa iti imaginezi? E un semn de la Dumnezeu".

##VIDEO117961##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.