Marinela si atacul din itari, revin in atentia publicului! Iata ce declaratiii a facut femeia despre tragicul incident provocat sotului ei, cu  cateva luni in urma

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 06:00

Cu o floare nu se face primavara, dar daca nu o daruiesti cui si cand trebuie ramai nenorocit pe viata! Asta e lectia pe care a primit-o Ioan, urmasul lui Adam de la Vaslui, intr-o zi de 8 martie.

Pe principiul: daca un ghiocel culegeai, barbat ramaneai... nevasta, Marinela pe numele ei, l-a facut sa nu uite cat traieste ca atentia conteaza! Povestea a facut inconjurul tarii, dar se pare ca patimile sotului n-au fost in zadar! Acum cand frunzele se ingalbenesc si cad, iubirea le-a inflorit in glastra- aceasta sa fie oare reteta succesului in casnicie?

Marinel din Vaslui, cea care s-a suparat crunt pe sotul ei ca nu i-a adus flori de 8 martie si s-a razbunat intr-un mod sadic.
Intre timp, Marinela, care a inspaimantat un sat intreg, a revenit la ganduri mai bune si l-a iertat pe sotul neglijent si situatia casniciei lor a intrat in normalitate.
Iata ce mesaj a transmis aceasta pentru toate celelalte femei maltratate de sotii lor:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: