Marinescu este atras de Amira, noua concurenta de la Puterea dragostei! Ce mesaj i-a trimis tinerei? Urmariti o noua editie incendiara, miercuri, 28 aprilie, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 apr 2021, 19:54
video Foto(4)

Marinescu pare ca a uitat-o definitiv pe Maria si isi indreapta atentia catre Amira, noua concurenta de la Puterea dragostei!

Desi saptamana a debutat cu o atmosfera mai linistita in casa Puterea dragostei, mai ales dupa intrarea noii concurente, Amira, care a facut furori printre baieti cu fizicul ei, in editia de marti, lucrurile au inceput sa se precipite si au reaparut certurile si jignirile in randul concurentilor.
In Gala de duminica, cea care a parasit competitia a fost Seya, care a plecat impacata deoarece isi dorea sa ajunga in tara pentru a-si rezolva anumite probleme.

In locul acesteia in prima editie a saptamanii a intrat o noua concurenta, Amira, o blonda atragatoare, care a incins imaginatia baietilor.

Marinescu, fascinat de Amira, noua concurenta de la Puterea dragostei!

Unul dintre baietii care au fost fascinati de frumusetea rapitoare a Amirei, noua concurenta de la Puterea dragostei, a fost chiar Marinescu. Dupa ce Radu va lansa un zvon ca Marinescu i-ar fi scris un mesaj in secret Amirei, Cristina Mihaela vrea sa afle ce se petrece de fapt intre cei doi si insista sa o intrebe chiar pe

frumoasa blondina daca nu cumva s-a infiripat ceva intre ei.

Cristina Mihaela: Ce ti-a scris Marinescu in mesaj, Amira?

Amira: "Ce fac?" Doar atat!

Cristina Mihaela: Si i-ai raspuns?

Amira: Nu!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Marinescu i se adreasaza extrem de transant lui Radu, caruia ii spune ca inca nu a facut pasi decisivi catre Amira, insa are de gand daca va observa ca aceasta nu se apropie de niciun baiat intre timp. Radu pare si el la randul lui interesat de noua concurenta si nu ezita sa-l infrunte pe Marinescu.

"Daca tu ai de gand sa-mi spui ca intr-adevar vrei ceva cu fata asta si eu chiar observ ceva, eu ma retrag, momentan n-am facut niciun pas in fata dar este posibil sa ma gandesc

usor, usor!", spune raspicat Marinescu.

Cum va reactiona Radu la spusele lui Marinescu despre o posibila idila cu Amira, dar si ce va spune Maria despre toate acestea, aflati miercuri, 28 aprilie, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 27 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Scene halucinante în emisiune: "Lasă cuțitul ăla!"

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 27 aprilie 2021 – Prima parte- VIDEO. Adriana îl jignește pe Cristian Comănici: "Dacă aveam fața ta..."

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!