Marinescu, insulte grave la adresa lui Comanici! "Cum erai tu afara asa esti si aici cu mana intinsa sa-ti mai dea si tie ceva!" Urmariti o editie incendiara Puterea dragostei, miercuri, 23 iunie 2021, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 22 iun 2021, 19:37
Marinescu de la Puterea dragostei Foto(4)
Marinescu si Comanici, cearta aprinsa si replici usturatoare.
Sursa: Captură KANAL D

Marinescu si Comanici, cearta apriga in casa Puterea dragostei! Vechile lor rivalitati ies din nou la iveala mai acut ca oricand!

Saptamana continua in casa Puterea dragostei in obisnuita atmosfera tensionata creata de concurenti, care par din nou sa fi uitat menirea lor in emisiune si au revenit la vechile lor neintelegeri, aruncandu-si replici acide.

In editia de marti a show-ului matrimonial Puterea dragostei lucrurile s-au precipitat din nou in casa iubirii, odata cu revenirea Alexandrei, care si-a iesit parca din minti, dupa despartirea de Codrut. 

"Vreau pur și simplu să trec peste, vreau să se termine, vreau să termin, pentru că nu-mi face bine, nu-mi face bine, nu sunt bine", a replicat Alexandra cu ochii in lacrimi.

Marinescu il pune la zid pe Comanici! "Cum erai tu afara asa esti si aici cu mana intinsa sa-ti mai dea si tie ceva!"

Daca in editia de marti, Alexandra s-a aflat in prima plan, certandu-se cu fostul ei partener, Codrut si a recunoscut ca isi doreste sa nu mai stea sub

acealsi acoperis cu el, in emisiunea de miercuri, Marinescu pare mai indarjit ca oricand impotriva lui Comanici. De cand s-a despartit de Maria, Marinescu este cu nervii la pamant si oricine ajunge sa il contrazica are de a face cu atitudinea lui din ce in ce mai rautacioasa.

In editia de miercuri a emisiunii Puterea dragostei, Marinescu il infrunta din nou pe Comanici.

Acesta face aluzie la faptul ca rivalul sau s-ar folosi de anumite tertipuri dar si de conditia sa materiala pentru a castiga simpatia publicului si implicit pentru a ajunge sa castige premiul saptamanal de 1500 de euro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu: Cum erai tu afara asa esti si aici in emisiune, cu mana intinsa sa-ti mai dea si tie ceva!"
Comanici: Sunteti niste gunoaie de oameni! Asta e adevarul! care nu oferiti nimic!
Marinescu: Eu ce arat acum?

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 21 iunie 2021 – Prima parte- VIDEO. Alexandra și Codruț, despărțire definitivă?

Citeste si: Alexandra, criză de plâns după despărțirea de Codruț: ”vreau să se termine...”

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!