Marinescu, luat la bani mărunți de Adriana. Ce ascunde tânărul? Urmărește o nouă ediție Puterea Dragostei, Luni, 9 august, de la ora 11:00 și de la 17:00, la Kanal D

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 08 aug 2021, 20:15
Adriana, dezvaluiri soc

Urmărește o nou ediție Puterea Dragostei, Luni, 9 august, la Kanal D. Adriana face dezvăluiri incendiare despre Marinescu.

Săptămâna începe în forță în casa Puterea Dragostei. Certurile și tensiunile se țin lanț și de această dată. Adriana face dezvăluiri incredibile despre Marinescu.

Cu cine se întâlnește Marinescu pe la spatele Mariei?

Marinescu este de această data în centrul atenție, Adriana îl trage la răspundere că nu recunoaște că se întâlnește cu o concurentă din casa dragostei, pe la spatele Mariei, cu care are o rețaie mai năbădăioasă.

”Marinescu, dar de ce nu vreți să vă asumați că v-ați văzut”, a spus Adriana.

”M-ai văzut tu pe mine undeva?”, a spus Marinescu.

”Da te-am văzut”, a spus Adriana. 

”Unde m-ai văzut?”, a spus Marinescu. 

”La Mamaia, am fost și eu”, a spus Adriana. 

Marinescu este în culmea fericirii după eliminarea Marianei, una dintre cele mai vechi concurente din casa Puterea Dragostei. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu, mesaje controversate cu Amira

Alexandra rupe tăcerea și dezvăluie totul despre Marinescu, acesta vorbește sau nu cu Amira pe la spatele Mariei?

”Să-ți pui niște ochelari de vedere nu înseamnă neapărat că ai capacitate acum, crede-mă, dacă înțelegi ce spun”, i-a spus Marinescu Alexandrei.

”Prietena ta nu trebuie să-ți spună ceva? Așa de curiozitatea întreb”, a

spus Alexandra.

”Marinecu, ce i-a scris Amirei?”, a mai spus aceasta.

Marinescu se pare că a călcat strâmb în fața Mariei, tânărul i-a trimis mesaje Amirei, unda dintre cele mai noi concurente din casa, și i-a spus că o place. Cum va reuși Marinescu să se scoată în fața Mariei, urmăriți în ediția de mâine.

Citeste si: Alexandra si Codrut isi vor spune din nou adio? Aflati ce se va intampla cu relatia celor doi si ce anunt va face Cristina Mihaela, sambata, 7 august, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

O nouă concurentă intră în casă

Săptămâna începe cu surprize pentru băieți, o nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei. Ioana este noua concurentă care intră în casa dragostei. Tânăra îi acordă primul dans lui Alex, să fi intrat fata în competiție pentru el. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între ei de acum încolo.

Citeste si: Aya rupe tacerea:"Relatia voastra e doar pentru bani..." Urmareste o editie incendiara Puterea Dragostei duminica, 8 august, de la ora 16:00 si de la 19:00, la Kanal D

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.