Marinescu pus în fața faptului împlinit. Alex Stoica, dezvăluiri incredibile înainte de Marea Finală. Urmărește o nouă ediție Puterea dragostei Duminică, 29 august, de la ora 16:00 și de la 19:00, pe Kanal D

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 28 aug 2021, 20:03
Marinescu pus în fața faptului împlinit
Sursa: Captură KANAL D

Urmărește o nouă ediție Puterea dragostei duminică, 29 august, pe Kanal D.

Urmează o gala incendiară Puterea dragostei, plină de surprize și dezvăluiri incendiare. Marinescu este pus în fața faptului împlinit de către Alex Stoica.

Alex Stoica, dezvăluiri incendiare despre Marinescu

Pentru că Marea Finală se apropie, tensiunile dintre concurenți sunt mai accentuate ca niciodată. Concurenții încearcă să-și pună bețe în roate înainte de finalul competiției. Alex Stoica face dezvăluiri uimitoare despre Marinescu, acesta l-a înregistrat preventiv pentru a-și asigura locul în finală.

”Marinescu, dar, ce îți este teamă ca nu cumva să te fi înregistrat Alexandru”, a spus Cristina Mihaela.

”Am zis să-mi iau niște măsuri de siguranță, așa pentru siguranța mea”, a spus Alex Stoica.

Se pare că Alex se teme de Marinescu, mai ales că, se apropie finala competiție, iar miza jocului este mare.

Nadia, de asemenea, a cerut să nu mai fie asociată cu Marinescu și Maria, semn că numele ei are de suferit după urma lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Nu-mi mai doresc, începând de azi, să mai fiu asociată cu Marinescu și Maria, nu o să-i ofer Mariei ce își dorește în niciun caz”, a dezvăluit Nadia.

Citeste si: Pe cine susține Livian de la „Puterea Dragostei” in Marea Finala a sezonului 3: „E ce trebuie”

Codruț se teme ca Maria și Marinescu să nu formeze un cuplu în Marea Finală

Pentru că finala este aproape, concurenții fac tot felul de planuri de atac pentru a intra în posesia premiului cel mare, și totodată să-și păstreze locul în concurs. Codruț, care formează un cuplu cu Alexandra, se teme ca nu cumva până în finală Marinescu și Maria să se declare din nou un cuplu. 

Relația lui Marinescu cu Maria s-a dovedit a fi una tumultoasă, cu suișuri și coborâșuri, dar în final ajung tot unul în brațele celuilalt, astfel concurenții se tem de ei în Marea Finală Puterea dragostei.

Cristina Mihaela are un nou anunț de făcut, iar, ca de fiecare dată, aceasta se prezintă alături de cutia pandorei care ascunde surprize bune sau mai puțin bune. Rămâne de văzut ce vești le aduce prezentatoarea concurenților, înainte de Marea Finală a sezonului 3.

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit! Când va avea loc Marea Finală Puterea dragostei, sezonul 3. Cristina Mihaela a făcut marele anunț

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.