Marinescu, rabufnire uluitoare dupa despartirea de Maria: "Comportamentul ei de stadion e top..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2022, 12:20
Marinescu, uluit de reactia unei fane
Sursa: Instagram

Marinescu, fostul iubit al Mariei de la Puterea dragostei a rabufnit pe o retea de socializare dupa asa-zisa despartire de cea cu care a format pana nu demult un cuplu.

Marinescu si Maria, cea alaturi de care a format un cuplu in timpul reality show-ului "Puterea dragostei", sezonul 3, si-ar fi spus recent adio. Frumoasa finalista "Puterea dragostei" a si plecat in tara natala, Republica Moldova, singura si nu insotita de cel care ar fi trebuit sa ii cunoasca parintii asa cum au declarat in cea mai recenta emisiune online la care au participat impreuna, Stafeta mixta. Atât Cristian, cât și eu, preferăm să o luăm încet, cumpătat, ca rezultatul să fie 100%.

Urmează să vină la mine săptămâna viitoare, spunea Maria la vremea respectiva despre Marinescu.

Citeste si: Imagini incendiare cu Alexandra si Codrut in cele mai intime ipostaze! Cum s-au filmat cei doi in pat

Puterea dragostei, sezonul 3. Marinescu, reactie uluitoare dupa asa-zisa despartire de Maria

Dupa presupusa despartire de Maria caci niciunul nu a confirmat si infirmat zvonul, Marinescu a postat pe Insta Story un mesaj de la o fana cu reactia pe care a avut-o atunci cand a vazut

cine sunt castigatorii Puterea dragostei sezonul 3. Deci fata asta e genială, câștigul meu o costă 20 de milioane, iar comportamentul ei de stadion este top. Mai spuneți-mi voi mie, un om care își iubește haterii la fel ca mine. Ador. Nici când a pierdut Franța europeanul nu s-au spart atâtea TV-uri. Ești de belea dacă vezi story-ul meu, jur,”  a scris Marinescu pe Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Puterea dragostei, sezonul 3. Marinescu despre reactia unei fane la adresa lui

Citeste si: Jador a marturisit TOTUL! De ce Georgiana NU vrea sa fie vazuta cu el. Ce ar face cantaretul daca ar fi inselat de iubita lui?

Maria si Marinescu au castigat premiul de 1500 de euro ca si "Cuplul anului" in cadrul sezonului 3 "Puterea dragostei."

Cei doi s-au afisat impreuna la scurt timp dupa Marea Finala, insa acum ambii par ca ar fi luat o pauza. Maria se afla la Chisinau fara Marinescu. Este cunoscuta relatia cu nabadai dintre cei doi si nu este exclus ca fanii sa aiba parte de o impacare in urmatoarea perioada.

Citeste si: Inevitabilul s-a produs! Maria si Marinescu s-au despartit. Unde a plecat finalista sezonului 3 Puterea dragostei imediat dupa separare

Cristian Marinescu: „Ne bucurăm de fiecare moment unul cu celălalt. Maria a cunoscut familia mea, părinții mei, sora mea, mi se pare firesc și normal să fac și eu acest pas către ea și să îi cunosc și eu familia”, a declarat ultima data castigatorul Puterea dragostei, sezonul 3.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.