S-au încins spiritele între Marinescu și Alexandra în direct! Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei s-au luat la ceartă: "L-am bătut, a și plâns!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 feb 2023, 04:55

Alexandra, discutii in contradictoriu cu Marinescu

Sursa: Instagram

Marinescu și Alexandra au fost invitați în cadrul emisiunii Online Story prezentata de Cornelia Ionescu unde au avut de dezbătut câteva subiecte fierbinți.

Desi împăcarea celor doi părea una care să se apropie de ceea ce înseamnă a face pace, Marinescu și Alexandra au reușit în cele din urma să se certe și să își spună replici tăioasă în cadrul emisiunii online prezentate de Cornelia Ionescu. Cei doi nu au rezistat mai mult de câteva minute până să ajungă să își facă reproșuri, cele mai multe venite din partea Alexandrei care l-a și făcut de multe ori mincinos pe Marinescu.

Conversația dintre ei este una savuroasa și plina de glume din partea amândurora. 

Marinescu si Alexandra, noi motive de cearta in direct

Alexandra: "Arata-mi mie un mesaj pe care mi l-ai trimis de când s-a terminat emisiunea. Nu pe foaie, pe telefon. Eu i-aș fi scris, pa, Marinescu! Îi da cu virgula întrebarea. De aia nu a scris nimic. Când evita, da vina pe persoana de lângă el.

Arata-mi mesajul. Adevărul este că nu am vorbit niciodată. Am intrat pe TikTok unde l-am bătut la un meci. A plâns, am jucat 5 meciuri și a luat bătaie."

Citeste si: EXCLUSIV! Reușită uriașă pentru Iolanda! Fosta concurentă de la Casa Iubirii, model pentru o revistă de succes din Elveția

Marineascu: "Uite, acum îi dau follow pe Instagram.

Uitați-vă aici, priviti aici. Îi dau acum follow să vedeți că sunt cu gânduri de împăcare și îi și scriu un mesaj. Alexandra, vreau să iți spun că e momentul să lașam armele jos și să dam frâu liber a ceea ce simțim. Aștept răspunsul tău. Te pup și te iubesc!"

Alexandra: "Tot nu am primit nimic. Ce e cu tine? Am înțeles că ți-a fost dor să ne tachinam....Am

fost întrebată cu cine am rămas prietena, îmi pare rău că nu am rămas și cu tine. Nu am avut niciodată încredere în cineva de la Puterea Dragostei. Denișa este la Craiova cu iubitul ei. Pe mine nu m-a supărat cu nimic. Eu voi fi mereu lângă ea."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu: "Mi-e drag de tine, daca nu îmi pot exprima dorințele, vreau să scriu."

Alexandra: "Și fetiță mea l-a văzut la televizor și a zis că e băiat rău. Ea scrie mai bine decât tine!"

Citeste si: Iolanda l-a dat de gol pe Mihai. Ce a dezvăluit despre traumele din trecutul fostului partener de la Casa Iubirii