Marinescu si Maria, in pragul despartirii! Andreea, noua concurenta a pus ochii pe Marinescu? Urmariti o editie incendiara Puterea dragostei, joi, 4 martie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2021, 20:25
Puterea dragostei la Kanal D Foto(4)
Maria ii da un ultimatul lui Marinescu.

Andreea, noua concurenta de la Puterea dragostei, marul discordiei dintre Marinescu si Maria.

Editia de joi, 4 martie 2021, se anunta a fi una presarata cu multe momente tensionate, deoarece vor iesi la iveala detalii incredibile despre unii concurenti si vor avea loc certuri si iesir nervoase fara precedent.

Desi lucrurile pareau ca s-au mai calmat in casa Puterea dragostei, mai ales dupa intrarea in casa a noii concurente, Andreea, atmosfera este in continuare de fapt, una tensionata si asta pentru ca vechile probleme, dar si geloziile se reaprind intre concurenti si totodata ies la iveala detalii uluitoare, care provoaca scandaluri mari in casa Puterea dragostei.

Maria, ultimatul pentru Mrinescu! Cei doi au ajuns in pragul despartirii?

Maria sufera o criza de gelozie in momentul in care il surprinde pe partenerul ei ca este interesat de noua concurenta, Andreea. Tanara ii lanseaza lui Marinescu un ultimatum, spunandu-i radical in fata ca nu va tolera comportamentul lui si ca toate actiunile lui vor duce in cele din urma la despartirea lor definitiva.

Aceasta face aluzie la faptul ca marul discordiei dintre ei ar fi tocmai o alta femei. 

"Sa nu mai vii acasa si sa-mi spui brasoave la telefon! Daca se vor mai intampla situatii de genul nu o sa mai fim impreuna! Esti liber sa fii singur si sa faci ce vrei!", ii spune Maria lui Marinescu.

Mariana si Comanici mai dau o sansa iubirii lor?

Desi initial Mariana și Comanici dau de inteles tuturor ca inca sunt certati, iar concurenta ii spune raspicat in fata lui Comanici ca nu va accepta sub nicio forma ceea ce face el. Ea ii spune ca este liber să isi caute pe altcineva daca nu este de acord cu cerintele impuse de ea.

Pe de alta parte, Cristian Comanici si Mariana sustin ca ar forma un cuplu, dar situtia nu este deloc clara in privinta celor doi, asta pentru ca de la inceputul idilei lor au avut astfel de momente de nehotarare si nestatornicie. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dat fiind ca Alex Stoica s-a aratat si el interesat de Mariana, Cristian Comănici a inceput sa ii dea din nou tarcoale Marianei si evident sa il tina departe pe noul lui rival. Insa Alex nu rateaza nicio ocazie de a-l critica pe fratele Biancai Comanici. Acesta il ironizeaza pe Cristian spunandu-i ca alearga inutil de luni de zile dupa Mariana, iar el in locul lui ar fi renuntat de mult timp, pentru a nu suferi.

Scandal monstru in casa Puterea dragostei! Comanici sare sa o loveasca pe Adriana, intr-o iesire nervoasa fara precedent!

Dupa un schimb de replici acide, Cristian Comănici are un conflict cu una dintre concurentele de la Puterea dragostei, Adriana, iar rivalul lui, Alex Stoica, nu ratează ocazia de a-i critica vehement gestul josnic de a sari sa loveasca o femeie, indiferent de ceea ce ea ar fi zis sau ar fi facut impotriva lui.

"Nervosule, niciodată nu agresezi o femeie!", îi spune Alex Stoica.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 3 martie 2021 – A doua parte- VIDEO. Mădălina își face bagajele și pleacă!

Citeste si: Cristian Comănici a sărit la bătaie pentru Mariana. A răbufnit după ce concurenta s-a apropiat de un alt bărbat

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.