Mario, declaratie WOW: "Cine sa le inteleaga pe femei!" Urmareste un INTERVIU exploziv cu fiul Alexandrei Dinu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:18

Tare o mai invidiem pe o diva din showbiz care arata senzational la cei aproape 46 de ani, asta cu toate ca mananca noaptea fara sa se abtina, iar uneori chiar si dulciuri. Iar de la Mario, baieteul Alexandrei Dinu, aflam un lucru extreme de interesant legat de fete si psihologia feminina!

 La Roma, ne-am reintalnit cu doi prieteni buni ai emisiunii D-Paparazzi: Alexandra Dinu si…Mario. Pentru ca nu ne mai vazusem de mult am tot stat la palavre cu simpaticul baiat, care ne-a dezvaluit visurile lui…maari! Isi doreste sa-i calce pe urme mamei sale si sa devina…actor.

Tot la fel de important pentru Mario este sa isi gaseasca si o noua iubita, ca, deh, baiatul a ramas singurel de ceva vreme…

Pai chiar asaaa.
Cine le intelege? Hehehehhe! Se schimba lucrurile, iar noua generatie chiar este precoce. Mario vorbeste deja cu maxima seriozitate despre IUBIREE. Stie cum sa cucereasca fetele si mai ales cum sa le suprinda cu mici atentii!

Judecand dupa cum se joaca cu camera si cat de confortabil se simte in fata ei, deducem ca Mario are un sarm aparte si ca intr-adevar o mosteneste pe mami,in ceea ce priveste talentul actoricesc.
Ce sa mai??! Ii dorim sa ajunga pe marile ecrane! Go, go, Mario! Ne placeee!

Tania Budi nu si-a ascuns niciodata varsta, caci la cei 46 de ani arata mai tanara cu cel putin 20!!! Diva balaie are un corp perfect si frumusetea ei ZAU ca n-a fost atinsa de trecerea timpului! Oare bea apa vie, din izvorul tineretii fara batranete si al vietii fara de moarte?! Nici vorba.
Tania e pamanteana si dovedeste asta! Mananca muult si la ore tarzii in noapte. (se poate ilustra cu cadre din Eveniment ambasada germaniei; acolo apare Tania mai mult si arata f bine)