Mario Fresh a acceptat provocarea. Și-a făcut rochie dintr-o pernă și a încărcat imaginea pe instagram: "Carantina continuă..."

Autor: B.H.

Zilele petrecute în casă le fac pe vedete să dea curs celor mai îndrăznețe provocări. Mario Fresh și-a făcut rochie dintr-o pernă și a încărcat imaginea pe instagram.

Pillow challenge, provocarea prin care o pernă se transformă într-o rochie în doar câteva clipe, a ajuns și în România.

Citeste si: Mesajul postat de Marius după eliminarea de la "Puterea Dragostei". Ce crede despre relațiile din casă? A spus tot adevărul!

Dacă până acum doamnele și domnișoarele din showbizul autohton au încărcat fotografii în care apar purtând rochii improvizate din perne, cel care cu siguranță a luat prin surprindere pe toată lumea a fost Mario Fresh.

Mario Fresh a acceptat provocarea. Și-a făcut rochie dintr-o pernă și a încărcat imaginea pe instagram: "Carantina continuă..."

Pillow challenge este trendul momentului pe instagram, astfel că Mario Fresh a hotărât să nu rateze această provocare. Artistul s-a fotografiat în balcon, purtând o pernă, strânsă în jurul taliei cu o curea. Nu doar că a pus în practică această idee, dar și-a provocat și cei mai buni prieteni să facă acest lucru.

Citeste si: Cristina Șișcanu, pusă la zid după ce s-a îmbrăcat cu plapuma: "Banii v-au prostit rău de tot" Cum arată fotografia care a stârnit un val de critici?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Carantina continua.. II PROVOC PE @iamvelea @smiley_omul si @linogolden sa dea moda mai departe.", a scris Mario Fresh în dreptul fotografiei.  

Nu știm dacă îi vom vedea prea curând pe Alex Velea, Smiley sau Lino Golden pozându-se în acest mod, însă fotografia cu Mario Fresh a strâns rapid peste 25.000 de aprecieri și a strânit amuzamentul internauților. 

Citeste si: Ce face Ela Crăciun în casă, de 50 de zile, cu trei copii, pentru a scăpa de anxietate! Sfaturi esenţiale!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.