Mario Fresh a ajuns din nou la spital! Ce a pățit artistul: „Cinci ani de stat cu niște dureri imense”

Autor: Elena Padure
Actualizat: 25 iul 2022, 16:40
Mario Fresh se confrunta cu probeleme de sanatate
Sursa: Instagram

Mario Fresh a făcut declarații în timp ce se afla în clinica medicală. Iată cu ce probleme de sănătate s-a confruntat artistul.

Problemele de sănătate l-au adus din nou pe Mario Fresh la medic, la doar câteva zile distanță de la vizita anterioară. Artistul a oferit fanilor îngrijorați mai multe lămuriri de această dată, și a dezvăluit că se confruntă cu dureri și arsuri în zona spatelui, de mai bine de cinci ani. 

Mario Fresh a ajuns din noul la medic

Pe contul său personal de Instagram, Mario Fresh  a oferit detalii fanilor săi, cu privire la starea lui de sănătate chiar din clinica medicală, în timp ce își aștepta doctorul. Artistul a mărturisit că va face un fel de acupunctură, iar în viitor va încerca și o saună cu ozon.

„Sunt la clinică și-l aștept pe doctor să începem să facem un fel de acupunctură, dar până atunci mă uit la toate invențiile astea pe aici.

Asta e o saună cu ozon pe care o să trebuiască să o încerc la un moment dat”, 
a spus Mario Fresh pe Instagram.

La finalul vizitei la medic, Mario Fresh a oferit și câteva detalii în plus despre procedura prin care a trecut. Mai exact, iubitul Alexiei Eram a declarat că este foarte mulțumit de procedura prin care a trecut, și l-a ajutat să scape de o durere acută în zona spatelui, cu care s-a confruntat în ultimii 5 ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Sunt foarte fericit. După aproape cinci ani de stat cu niște dureri imense și niște arsuri pe partea asta lângă cervicală și trapez, astăzi e prima oară când e foarte relaxat băiatul ăsta, e super moale și nu mă mai doare.

M-a durut atunci, pe moment, dar acum mă simt foarte bine”,  a concluzionat Mario pe rețelele de socializare.

Citeste si: Mario Fresh renunță la tatuajul făcut pentru Alex Velea? Ce le-a dezvăluit artistul fanilor săi

Mario Fresh, schimbare radicală de look

Mario Fresh  și-a șocat admiratorii din mediul online după ce, în urmă cu doar câteva zile, s-a afișat cu un look complet nou.

Artistul a decis să renunțe la look-ul său de până acum, pentru a se tunde scurt. Artistul a postat imaginile cu noua tunsoare pe conturile sale de socializare și a fost întâmpinat cu aprecieri pozitive din partea fanilor. 

Citeste si: Mario Fresh de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu artistul: ”Ne facem bine...”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.