Mario Fresh a șters toate pozele: „Un capitol frumos se termină aici!” Ce se întâmplă cu artistul

Autor: Diana Bostan

Mario Fresh și-a șters toate pozele de pe Instagram

Sursa: Facebook: Mario Fresh

Mario Fresh a surprins pe toată lumea cu ultimul său anunț făcut în mediul online. Artistul și-a șters toate pozele de pe contul său de Instagram, inclusiv pe cele cu iubita sa, susținând că un capitol frumos din viața lui a luat sfârșit.

Mario Fresh, cunoscut ca unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, a generat o surpriză în mediul online, după ce și-a șters toate postările de pe contul său de Instagram, inclusiv cele în care apărea alături de iubita sa, Alexia Eram. Ulterior, a transmis un mesaj direct către fanii săi.

Artistul Mario Fresh și-a șters toate pozele de pe contul său de Instagram

Mario Fresh este un artist care strălucește atât în cariera sa muzicală, cât și pe rețelele de socializare, adunând milioane de vizualizări la piesele sale de pe YouTube și atrăgând mii de persoane la concertele sale. Popularitatea sa pe Instagram este la fel de impresionantă, având peste 572.000 de urmăritori.

Recent, Mario Fresh a luat o decizie surprinzătoare, ștergând toate pozele de pe contul său de Instagram, inclusiv cele în care apărea alături de iubita sa, Alexia Eram.

Chiar dacă a șters acele imagini, artistul a revenit cu o postare în care le-a transmis fanilor săi că un capitol din viața lui se încheie, fără a oferi mai multe detalii despre motivele acestei acțiuni.

Citește și: Mario Fresh, primele declarații despre accidentul în care a fost implicată duba lui: “Nu susțin condusul imprudent”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artistul a fost imediat asaltat cu mesaje și comentarii din partea fanilor, care și-au dorit să afle ce se întâmplă cu artistul lor preferat. Mario Fresh a revenit cu o postare prin care le-a mulțumit fanilor și prin care i-a anunțat că un capitol frumos din viața lui a luat sfârșit.

Ce se întâmplă cu Mario Fresh

Cântărețul a surprins pe toată lumea în momentul în care a șters și fotografiile în care apărea alături de iubita sa, Alexia Eram, deși nu au existat zvonuri cu privire la o posibilă despărțire.

În singura postare făcută de artist pe contul său de Instagram, Mario Fresh a menționat că fanii sunt sursa sa de energie și inspirație, determinându-l să devină mai bun în fiecare zi. El a recunoscut că datorită lor își reamintește întotdeauna de motivul pentru care urcă pe scenă. Acesta i-a asigurat că după acest capitol încheiat vor urma noi începuturi.

Citește și: Alexia Eram, prima fotografie cu inelul de la Mario Fresh: ”Casă de piatră!” Totul s-a întâmplat într-o destinație exotică

„Voi sunteți energia și inspirația care mă determină să fiu mai bun în fiecare zi. Datorită vouă, îmi reamintesc de fiecare dată când urc pe scenă de ce fac ceea ce fac. Pentru zâmbete. Pentru căldură. Pentru că muzica ne apropie oricât am fi de diferiți și ne face să simțim. Fără voi, n-aș fi cunoscut niciodată bucuria reală a unui artist când piesa lui răsună din mii de alte voci.

Am crescut cu voi, vă iubesc și vă datorez ceea ce trăiesc astăzi.
Un capitol frumos se termină aici. Urmează noi începuturi. Stați cu mine!”, a scris Mario Fresh în postarea sa.

View this post on Instagram

A post shared by Mario Fresh (@mariofresh)

 


Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.