Mario Fresh ar fi plănuit să o ceară de soție pe Alexia? Ce mesaj cu subînțeles a postat pe o rețea socială

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 oct 2024, 20:19

Fanii au reacționat imediat când au văzut ce a postat Mario Fresh pe rețeaua socială

 
Sursa: Facebook

De curând, Mario Fresh a postat un filmuleț pe rețelele sociale, iar fanii au intrat la bănuieli. Despărțirea dintre el și Alexia pare a se fi încheiat înainte de o posibilă...logodnă.

Mario Fresh a postat un filmuleț pe contul său de TikTok în care folosește un filtru, iar acesta îi prezice viitorul. Fanii au reacționat imediat când au văzut despre ce este vorba.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă presupusul iubit al Alexiei Eram. Tânăra l-ar fi dat uitării pe Mario Fresh: „Mama Alexiei i-a dat unfollow”

Mario Fresh ar fi plănuit să o ceară de soție pe Alexia?

După o relație de opt ani, zvonurile despre despărțirea dintre Alexia Eram și Mario Fresh par să se confirme. Speculațiile au apărut după ce Mario Fresh, cunoscutul artist și fost concurent în emisiuni de televiziune, a șters toate fotografiile cu Alexia de pe contul său de Instagram, lăsând astfel să se înțeleagă că ruptura dintre cei doi ar fi reală.

Fanii au observat detalii subtile încă de la început, dar gesturile recente ale lui Mario, precum lansarea unei noi piese în care vorbește despre suferință și dor, au amplificat speculațiile.

Cântecul său pare să ofere indicii despre emoțiile pe care le-ar fi trăit în urma despărțirii, subliniind, indirect, cât de dificilă a fost această perioadă pentru el.

De curând însă, un videoclip postat de artist a trezit suspiciuni în rândul fanilor. Se pare că Mario Fresh a utilizat un filtru pe contul său de TikTok, filtru care ar prezice viitorul. Potrivit acestuia, Mario ar trebui ca până la finalul anului 2024 să fie logodit.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Indemnizația de la stat poate ajunge la maxim 8.500 lei pe lună! Cine poate beneficia de ea?

Fanii au reacționat imediat în comentarii și i-au transmis că acesta ar putea fi un semn.

„Păi dacă n-ai cerut fata..cât

să mai stea”/ „Cred că așa vei rămâne..cu mama ta”/ „Ți-a dat Dumnezeu un mare semn pentru ce ar trebui să faci” sunt câteva dintre comentariile primite de acesta.

De ce s-ar fi despărțit Mario Fresh și Alexia Eram, după 8 ani de relație

Potrivit unor surse citate de Cancan.ro, despărțirea lor s-ar fi produs în urmă cu aproape o lună. De atunci, Mario și Alexia și-ar fi luat fiecare propriul drum.

Artistul s-a concentrat mai mult pe carieră și pe proiectele muzicale, alegând să petreacă mai mult timp în București pentru a compune și a lucra la noi piese, în timp ce Alexia ar fi ales să părăsească temporar țara.