Mario Fresh, bătut în club? Ce a pățit artistul: "Așa se întâmplă când..."

Author: B.H.
Actualizat: 15 iun 2020, 09:01

Două zile de distracție la malul mării se pare că s-au terminat prost pentru Mario Fresh, după cum a anunțat chiar el pe contul de instagram. Ce a pățit artistul?

Imediat după ridicarea restricțiilor, terasele de la malul mării și-au deschis porțile și s-au umplut de tineri dornici să se distreze. Mario Fresh a mers pe litoral și a petrecut până dimineața alături de mai mulți prieteni, însă, judecând după postarea pe care a făcut-o duminică dimineață, la plecarea din club, se pare că totul s-a terminat cu un conflict puternic.

Citeste si: Ce surpriză! Cine sunt favoriții săptămânii la "Puterea Dragostei"?

Mario Fresh, bătut în club: "Așa se întâmplă când..." Ce a pățit artistul?

Mario Fresh și prietenii apropiați ai acestuia, printre care și Jador sau Lino Golden, s-au distrat pe cinste în acest weekend la mare. Au petrecut până dimineața, au cântat, s-au distrat, dovadă stând filmulețele încărcate de aceștia pe conturile personale de instagram. 

Citeste si: Cum arată Ramona de la "Puterea Dragostei" în costum de baie?

Cu toate acestea, se pare că petrecerea de sâmbătă noapte s-a terminat prost pentru Mario Fresh și gașca acestuia de prieteni. Cântărețul a postat un mesaj pe instagram prin care și-a anunțat prietenii virtuali că, la ieșirea din club, a fost bătut. Se pare ca acesta ar fi fost insotit si de Jador si de iubita sa, Alexia, in momentul incidentului. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Artistul nu a dat prea multe detalii despre această întâmplare, ci doar a postat la story informația.

"Așa e să fii cântăreț în România. Îți iei mare bătaie când ieși din club, cu gânduri pașnice, spre hotel.", a fost mesajul pe care Mario Fresh l-a postat pe instagram, din mașină, în timp ce se întorcea din club.

Artistul nu a detaliat, până în momentul de față, de la ce a pornit conflictul sau cine sunt cei care l-au agresat fizic. 

Citeste si: Brigitte Sfăt a spus totul despre zvonurile că divorțează de Pastramă! ”Florin ar fi fost cel care ar fi dat bir cu fugiții”! Adevărul despre relația lor

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.