Mario Fresh de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu artistul: ”Ne facem bine...”

Autor: Ana Dinu
Ce probleme de sanatate are artistul?
Sursa: Instagram

Mario Fresh a ajuns pe mâna medicilor. Artistul a postat pe rețelele de socializare a imagine din cabinetul medicului. Ce probleme de sănătate are cântărețul?

Mario Fresh și-a surprins fanii din mediul online, tânărul a posta în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare o fotografie din cabinetul medicului, semn că artistul se confruntă cu probleme de sănătate.

Mario Fresh a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce probleme se confruntă

Artistul a postat pe pagina sa de socializare o imagine care imediat a trezit semne de întrebare în rândul fanilor săi.

Mario a postat o fotografie în timp ce se afla în cabinetul unui medic.

Din imaginea publicată de artist, pe pagina sa de Instagram, se poate observa că medicul completează niște documente care au legătură cu stare de sănătate a îndrăgitului cântăreț. Acesta a ținut să le împărtășească urmăritorilor săi că este prima zi când merge la această clinică și în curând se va face bine.

”Ne facem bine”, a scris Mario Fresh în dreptul postării de pe Instagram.

Mario Fresh a mai postat cu ceva timp în urmă imagini de acasă când facea masaj, semn că problemele pe care artistul le are sunt la nivelul spatelui și îi dau bătai de cap, astfel a decis că este momentul să le trateze.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mario Fresh renunță la tatuajul făcut pentru Alex Velea? Ce le-a dezvăluit artistul fanilor săi

Mario Fresh trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexia Eram

Alexia Eram îi este alături necondiționat iubitului ei. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, chiar dacă o perioadă au fost nevoiți să stea separți cât timp ea a fost plecată la studii în străinătate, însă relația lor merge extrem de bine și se iubesc foarte mult.

Ca în orice cuplu mai există și mici tensiuni, iar aceea este că iubita lui Mario Fresh este destul de nehotărâtă cu ce să se îmbrace atunci când trebuie să iasă în oraș, iar asta îl scoate pe artist din minți.

”De acum încolo când ieșim undeva și ne pregătim să ieșim undeva să ne aranjam o să fac live pe Instagram să vedeți și voi ce pot să trăiesc cu fata asta.

N-a putut să se hotărască la două perechi de pantofi în 45 de minute. I-am spus cu care să meargă, după care m-a întrebat din 3 în 3 minute dacă trebuie să meargă cu ăia. Nu mai pot”, a spus Mario Fresh pe Instagram.

Citeste si: Antonia a dat cărțile pe față! Care este mărul discordiei în scandalul dintre iubita lui Velea cu Mario Fresh și Lino Golden. Artista nu vrea să mai audă de cei doi: "Nu mai există pentru noi"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.