Mario Fresh renunță la tatuajul făcut pentru Alex Velea? Ce le-a dezvăluit artistul fanilor săi

Author: Elena Padure
Actualizat: 23 iul 2022, 15:00
Mario Fresh nu va renunta la tatuajul facut pentru Alex Velea

Într-un vlog postat pe canalul său de YouTube, Mario Fresh a anunțat ce are de gând să facă în legătură cu tatuajul lui, făcut pentru Alex Velea.

Mario Fresh  a renunțat la prietenia cu mentorul său Alex Velea, în urma unor neînțelegeri legate de cariera sa. Astfel, artistul a decis să ia o decizie radicală. Într-un vlog făcut public pe canalul său de Youtube, Mario a dezvăluit fanilor săi ce plănuiește să facă cu tatuajul pe care și l-a făcut pentru Alex Velea.

Mario Fresh nu va renunța la tatuajul făcut pentru Alex Velea

Deși prietenia dintre Alex Velea și Mario Fresh a ajuns la final, tensiunile dintre aceștia nu l-au făcut pe artist să regrete momentele bune petrecute alături de mentorul său. Iubitul Alexiei Eram și Lino Golden au fost implicați, în urmă cu doar câteva luni, într-un scandal public atât cu Alex Velea, cât și Antonia. Acum, Mario Fresh a luat o decizie importantă cu privire la  tatuajul făcut pentru Alex Velea.

Mario are un tatuaj cu ”Golden Boy”, motiv pentru care fanii l-au întrebat în nenumărate rânduri dacă intenționează să renunțe la el, având în vedere faptul că relația sa cu Alex Valea nu mai este una la fel de apropiată ca în momentul în care a luat decizia de a-și imortaliza pe piele acea perioadă din viața sa.

Artistul a dezvăluit fanilor prin intermediul unui vlog postat pe canalul său de YouTube că nu intenționează să renunțe niciodată la acel tatuaj.

Mario este de părere că, deși este o etapă încheiată din viața lui, acel tatuaj îl va reprezenta toată viața, potrivit spynews.ro.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Mario Fresh, în doliu! E devastat după ce o persoană dragă A MURIT: "Of, m-ai distrus"

Mario Fresh a trecut prin clipe grele după moartea unui prieten

Mario Fresh a traversat o perioadă dificilă.  Cântărețul a dezvăluit pe pagina sa de Instagram că i-a murit cineva drag. Din spusele sale, este vorba despre unul dintre prietenii lui.

Citeste si: Mario Fresh, pe mâna medicilor: „După intervenția chirurgicală...” Ce a pățit cântărețul?

Mario Fresh a postat pe rețelele sociale o imagine cu amicul său, mai mult, acesta a scris și un mesaj, spunând că această veste l-a distrus.  „Rămas bun, tovarăș drag! Plâng pentru tine și mă rog să-ți fie bine acolo unde ai ajuns! Condoleanțe familiei! Ofofofof, m-ai distrus!”  ,    a scris Mario Fresh pe pagina sa personală de Instagram, ca mesaj de adio.

Citeste si: Motivul pentru care Alex Velea și Antonia nu mai pot deveni din nou părinți: „Copilul ar avea de suferit!” Ce a dezvăluit artistul?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.