Mario Fresh și Alexia Eram au împlinit opt ani de relație! Ce surpriză i-a făcut artistul iubitei lui cu această ocazie

Autor: Diana Ghita

Mario Fresh și Alexia Eram au împlinit opt ani de când sunt împreună

Sursa: Instagram Alexia Eram

Marți, 30 iulie, Alexia Eram și Mario Fresh au marcat un moment special în relația lor. Aceștia sărbătoresc opt ani de când formează un cuplu.

Cu această ocazie, Alexia Eram a postat pe Instagram mai multe fotografii care reflectă fericirea și dragostea pe care le simte alături de Mario Fresh. Într-una dintre postări, ea apare alături de iubitul ei în timp ce se bucură de un moment tandru și romantic, iar zâmbetele lor spun totul despre legătura puternică dintre ei.

Ce surpriză i-a făcut Mario Fresh Alexiei Eram

Una dintre imaginile care a atras atenția fanilor este cea în care Alexia prezintă surpriza pregătită de Mario pentru a celebra acest moment deosebit, pe care a postat-o atât în Feed, cât și pe Story. Fotografia arată o masă decorată cu lumânări așezate în formă de inimă, un buchet impresionant de flori și două pahare de șampanie. Întreg decorul dă impresia unei atmosfere romantice și intime. Surpriza pe care Mario Fresh i-a făcut-o Alexiei Eram a fost apreciată de fani, care au lăsat numeroase comentarii de felicitare și susținere.

Citește și: Mario Fresh își schimbă numele de scenă? Ce planuri are artistul: „La 30 de ani voi fi Mario..”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Reacțiile internauților la postarea Alexiei au fost copleșitor de pozitive: „La cât mai mulți ani împreună și la cât mai multe împliniri sufletești! Să fiți la fel de fericiți și peste ani!/ Dacă voi nu ajungeți să vă căsătoriți, eu nu mai cred în dragoste adevărată/ Opt ani de relație. La mulți ani!!! Să fiți sănătoși, plini de iubire infinită, binecuvântați, respect față de unul celălalt și tot ceea ce vreți să vi se îndeplinească în relația voastră.

Suntem mândri de voi și tot ceea ce realizați. Vă iubim!!!!/ Cei mai frumoși, (cuplul meu preferat)".

Relația Lui Mario Fresh și a Alexiei Eram pare să fie exemplară pentru fanii lor

Atmosfera de iubire și recunoștință dintre Mario Fresh și Alexia Eram este evidentă în fiecare detaliu al acestei aniversări. Gesturile romantice ale cântărețului demonstrează cât de mult o prețuiește pe iubita lui.

De asemenea, reacțiile pozitive ale fanilor arată cât de iubit este acest cuplu și cât de multă inspirație oferă celor din jur. Alexia și Mario au demonstrat că, în ciuda provocărilor și a timpului care trece, dragostea lor rămâne puternică și vibrantă.

Citește și: Alexia Eram, prima fotografie cu inelul de la Mario Fresh: ”Casă de piatră!” Totul s-a întâmplat într-o destinație exotică

Această aniversare de opt ani este doar un alt capitol frumos în povestea lor de iubire, și toți cei care îi urmăresc sunt nerăbdători să vadă ce alte momente speciale vor mai împărtăși în viitor cei doi îndrăgostiți.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.