Mario Fresh și Alexia Eram în ipostaze fierbinți într-un club din Iași. Cum au fost filmați cei doi îndrăgostiți

Author: Madalina Maftei

Mario Fresh și Alexia Eram în ipostaze fierbinți într-un club din Iași

Sursa: Instagram

Mario Fresh și Alexia Eram au făcut senzație în acest weekend într-un club din Iași. Cei doi au fost surprinși în ipostaze fierbinți.

Mario Fresh și Alexia Eram trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. În acest weekend, cei doi au făcut senzație într-un club din Iași. Artistul a făcut un gest față de iubita lui care a lăsat pe toată lumea mască, momentul a fost filmat și mai apoi urcat în mediul online.

Mario Fresh, gest neașteptat într-un club din Iași

Mario Fresh și Alexia Eram s-au distrat de minune în acest weekend într-un club din Iași, orașul natal al artistului. Cei doi au petrecut până în zori, însă, un gest făcut de artist a lăsat pe toată lumea mască.

Alexia Eram a optat pentru această ieșire în oraș pentru o rochie sumară, care a lăsat să iasă la iveală și cele mai intime părți ale corpului.

În timp ce dansa pe o masă, tânăra a fost luată prin surprindere de un gest din partea iubitului ei, Mario Fresh a sărutat-o pe coapsă, în văzul tuturor, iar momentul a fost filmat și urcat pe rețetele de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Reacția neașteptată a lui Mario Fresh după ce iubita lui a luat permisul. Care a fost primul lucru pe care i l-a spus Alexiei

Cei doi nu se sfiesc să își arate dragostea în spațiile publice și nu pare că le pasă că pot fi filmați și în ipostaze mai puțin decente. Mario și Alexia sunt dezinvolți și își trăiesc viața la maxim, drept dovadă imaginile pe care le postează constant pe rețelele de socializare de la diferite petreceri și evenimente. Rare sunt weekend-urile când cei doi stau acasă, căci sunt nelipsiți de la petreceri.

Citeste si: Ce decizie a luat Mario Fresh după ce iubita lui, Alexia Eram, a luat permisul! Anunțul a fost făcut chiar de el pe o rețea de socializare

Recent, Alexia Eram și-a luat permisul de conducere, iar iubitul ei este în extaz, căci nu mai este nevoit să conducă tot timpul.