Mario Fresh și Alexia Eram, momente romantice în Dubai! Cei doi au renunțat la haine

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 18 oct 2022, 10:45
video Foto(6)

Mario Fresh și Alexia Eram au postat mai multe imagini incendiare din escapada romantică din Dubai. Iată cum s-au fotografiat cei doi!

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai apreciate și populare cupluri din țara noastră. Tinerii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum, la început de an, cei doi îndrăgostiți au ales să plece într-o vacanță romantică în Dubai. 

Citeste si: Reacția Alexiei Eram la sărutul dintre Mario Fresh și Mira: "Trebuie să faci diferență"

Mario Fresh și Alexia Eram, vacanță romantică în Dubai

Mario și Alexia au decis să plece într-o vacanță romantică în Dubai, la început de an. Tinerii sunt foate activi în mediul online, unde țin legătura cu fanii lor. Cei doi îndrăgostiți au postat mai multe fotografii pe rețelele sociale, din care se poate observa că au ales o vacanță de lux. 

Artistul împreună cu iubita sa s-au afișat fanilor așa cum nu au mai făcut-o până acum.

Mario și Alexia au încins imaginația fanilor cu ultimele imagini postate pe Instagram.

Citeste si: Mesajul Alexiei Eram după ce Mario Fresh și Mira s-au afișat împreună, la scurt timp după sărut! Ce a postat în miez de noapte

Mario s-a fotografiat doar cu un prosop pe el, iar Alexia topless în fața ferestrei și doar un cearceaf alb, care abia îi acoperea sânii.

Alexia și Mario au ales un hotel de lux pentru îndrăgostiți. Pentru că au decis să aibă o vacanță de lux, cei doi îndrăgostiți nu s-au cazat oriunde, ci la celebrul hotel Palazzo Versace din Dubai, unde Alexia şi Mario s-au răsfăţat câteva zile, cu şedinţe la SPA și cine fabuloase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mario Fresh și Mira au vorbit, în sfârșit, despre poza în care se sărută! Ce relație este, de fapt, între cei doi

Recent, Mario a postat pe Instagram o fotografie în care arată admiratorilor săi că degustă cel mai special desert. Pe farfuria pe care se afla o prăjitură de ciocolată scria numele lor: Alexia & Mario, semn că cei doi se răsfață la maximum și își fac orice moft.

La descrierea fotografiei, Mario a adăugat: „Importanți, nu glumă…”, semn că se amuză de situație. 

Însă, unul dintre deserturile speciale cu care s-au răsfățat cei doi îndrăgostiți este un tort imens cu fotografia lor, iar delicatesa a fost adusă pe un platou aurit Versace.

Motivul pentru care Mario Fresh nu vrea să se căsătorească cu Alexia Eram

De-a lungul anilor, au existat multe speculații că Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit, însă relația lor continuă să reziste. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani, însă artistul nu are planuri de căsătorie momentan.

”Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză.

M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine, a declarat Mario Fresh.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.