Mario Fresh și Alexia Eram se pregătesc pentru primul copil?! Cei doi au planuri mari de viitor împreună: ”O să ne apucăm de treabă”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 04 aug 2022, 09:00

Mario si Alexia au planuri mari de viitor

Sursa: Instagram

După ce în ultimele luni s-a zvonit că s-au despărțit, iată că Alexia Eram a aruncat bomba. Bruneta a dezvăluit că se pregătește să devină mamă pentru prima data, iar tatăl copilului va fi nimeni altul decât Mario Fresh.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de ani buni. Deși în ultimele luni s-a tot zvonit că și-au spus adio, e bine, se pare că relația lor merge foarte bine, ba chiar au gânduri serioase în ceea ce privește întemeierea unei familii.

Alexia Eram și Mario Fresh se pregătesc pentru primul copil:”Am vorbit să fac un copil cu el în viitorul apropiat”

Alexia Eram a fost invitată, recent, în podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit despre viața personală, proiecte, despre cum își câștigă singură banii și nu mai depinde de ajutorul părinților ei.

Printre numeroasele întrebări legate de proiecte, familie, călătorii și multe altele, au existat și câteva întrebări despre Mario Fresh, mai ales că, în ultima perioadă s-a vehiculat că au pus capăt relației.

Se pare că cei doi sunt foarte bine și se înțeleg de minune.

Bruneta a fost supusă și la o provocare în cadrul podcastului și a glumit despre o posibilă sarcină, deși părerea extrem de serioasă că își dorește un copil cu Mario Fresh.

”Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios.

O să ne apucăm de treabă”,   a spus Alexia Eram, glumind pe acest subiect.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mario Fresh de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu artistul: ”Ne facem bine...”

Ce spune Mario Fresh despre căsătoria cu Alexia Eram

Mario Fresh a fost și el invitat la rândul lui în același podcast, unde a făcut dezvăluiri despre viața personală și profesională.

Artistul a declarat că are planuri de viitor cu Alexia Eram, ba chiar are de gând să o ceară în căsătorie.

”Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta.

Am foarte multe de oferit”, a declarat Mario Fresh, acum ceva timp. 

Citeste si: Mario Fresh, detalii neștiute despre relația cu Alexia Eram. Mai formează sau nu un cuplu?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.