Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare cu executare și trebuie să plătească daune de 100.000 de euro

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 feb 2023, 14:44

Mario Iorgulescu s-ar fi urcat la volan băut și sub influența substanțelor interzise

Sursa: as.ro antena 3

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare, după ce, în urmă cu mai bine de doi ani, a provocat un grav accident rutier.

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare cu executare, după ce a ucis un șofer care nu ar fi avut nicio vină. Decizia nu este definitivă.

Mario Iorgulescu a fost condamnat la închisoare cu executare

Mario Iorgulescu s-ar fi urcat la volan băut și sub influența substanțelor interzise. Acesta va trebui să plătească și daune în valoare de 100.000

de euro, dar și 50.000 de lei pentru două dintre părțile civile care sunt implicate în dosar.

În luna septembrie a anului 2019, Mario Iorgulescu se afla la volanul unei mașini, când, dintr-o dată, ar fi pierdut controlul autoturismului și a fi ucis un șofer.

Mario Iorgulescu este fiul lui Gino Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal. Mario a fost internat la Spitalul Elias din București, unde s-a zbătut între viață și moarte în urma accidentului care a avut loc în jurul orei 02:30, pe Șoseaua Chitila.

Conform unei televiziuni din România, surse din anchetă au afirmat că mașina pe care o conducea în seara accidentului costa 300.000 de euro. Cel mai probabil, din cauza vitezei prea mari, acesta s-a lovit violent de o mașină care venea din celălalt sens de mers.

Citește și: „Lumea nu o să știe niciodată nimic”. Un bărbat din Caraș-Severin s-a spânzurat, după ce și-a ucis cumnata pe care o luase de nevastă

Ambele mașini au ajuns în afara părții carosabile, iar motorul mașinii lui Mario Iorgulescu a luat foc. Șoferul celeilalte mașini a murit pe loc.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mario Iorgulescu a mai avut probleme cu legea 

În urmă cu mai mulți ani, Mario Iorgulescu a avut alte probleme cu legea.

Acesta a fost arestat preventiv, dar a fost achitat, după ce a fost acuzat că ar fi sechestrat un individ și l-ar fi bătut. Alte trei persoane implicate în dosarul respectiv au primit mai mulți ani de detenție.

Condamnă pe inculpatul Iorgulescu Gino Mario, la pedeapsa de 14 (paisprezece) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de «omor».

Condamnă pe acelaşi inculpat- Iorgulescu Gino Mario, la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de «conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a

altor substanţe».

Aplică inculpatului Iorgulescu Gino Mario pe lângă această pedeapsă principală şi pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Citește și: Codul Penal 2023: A fost inițiat un proiect de lege prin care ultrajul la adresa autorităților va fi pedepsit cu închisoarea

Aplică pedeapsa cea mai grea de 14 ani închisoare, la care se adaugă un spor de 1 an şi 8 luni închisoare (o treime din totalul de 5 ani al celorlalte două pedepse), inculpatul Iorgulescu Gino Mario urmând să execute în final pedeapsa de 15 ani şi 8 luni închisoare”, a este precizat în decizia instanței, în urmă cu puțin timp.