Marioara Zavoranu a DEZVALUIT ADEVARATUL MOTIV pentru care Oana s-a internat in spital

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:51

A incercat Oana Zavoranu sa se sinucida din nou?

In aceasta dimineata, in jurul orei 8.00 dimineata, Oana Zavoranu a fost dusa de urgenta la Spitalul Floreasca. Presa tabloida a speculat ca Oana fie ar fi incercat din nou sa se sinucida, fie a luat un cocktail periculos de sedative si medicamente.

Zavo a stat internata in spital pana in jurul orei 15.00. Cel care a ajuta-o dupa ce s-a externat a fost iubitul ei, Razvan. Nici Oana si nici Razvan nu au vrut sa faca niciun comentariu pe marginea acestui subiect.
Zavo a fost internata la sectia de Toxicologie.

Marioara Zavoranu a facut lumina in acest caz, in platoul" WOWbiz". Mama vedetei s-a aratat deranjata de speculatiile presei tabloide potrivit careia fiica ei ar fi incercat sa se sinucida." Nu accept rautatile, pur si simplu din dragul de a face rau", a declarat Marioara Zavoranu, vizibil nemultumita de tot ceea ce au scris ziarele.
Marioara Zavoranu a explicat ca Oana a acuzat dureri de cap si o oboseala puternica cu o seara inainte de acest eveniment. Mama vedetei a tinut sa specifice ca Oana a avut o cadere de calciu, iar acum se simte bine, mai ales ca a plecat din spital pe propriile picioare. Marioara Zavoranu a dezvaluit ca Oana s-a implicat in foarte multe proiecte in ultima vreme, inclusiv in muzica, toate acestea ducand la surmenare.
Probabil din cauza faptului ca nici nu prea s-a odihnit bine in ultimele zile, fiica ei a avut o cadere de calciu.