Marioara Zavoranu e distrusa! E terminata si plange mereu pentru ca Oana nu ii vorbeste: "Mi-as dori din suflet sa ma iubeasca"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2020, 22:35

Femeia de afaceri a povestit cum s-a produs din nou ruptura intre ea si fiica ei, Oana.

I-am dat telefon Oanei, vorbeam de obicei in fiecare zi cu ea, aveam dragalasenii la telefon si intr-una din zile, la jumatatea convorbirii, a inceput sa imi reproseze asa, din senin, ca nu ii dau banii, ca nu ii dau dividendele, ca nu ii dau nu stiu ce, ca nu... Cand eu am vandut acum, in primavara, un apartament de 70.000 euro, din care majoritatea banilor -am dat ei.

Cred ca se intampla ceva cu ea si cu mintea ei pentru ca este inexplicabil...

Parerea mea este ca e extraordinar de geloasa pe fratele meu. Ii e frica sa nu ii las si lui ceva daca mor. Dar cum sa ii las dividende care sunt mostenirea de la taica-su si de la mine? El are viata lui, e fratele meu, am cu el alte. Fratele meu si cumnata mea nu imi spun, dar ii simt ca vor sa imi spuna ceva si nu o  fac pentru ca nu vor sa ma supere.


Nu are pe nimeni care sa o influenteze in bine. Asa cum ani de zile a influentat-o Pepe, asa s-au gasit altii sa o influenteze. De la ea in mod special si de la oricine, am nevoie sa ma ia in brate si sa ma tina la piept, asa. Nu iti dai seama ce inseama… E tragic. Eu sunt cu un picior, poate cu amandoua in groapa ca nu stiu daca pot sa fac transplantul, daca rezista organismul.
Si dupa transplant scap de dializa, dar dai peste altele. Vezi materialul VIDEO pe wowbiz.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.