Marioara Zavoranu IL DA IN JUDECATA pe Pepe. "Nu ma las calcata in picioare de un tigan!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:21

Marioara Zavoranu nu poate dormi de nervi din cauza injuriilor pe care i le-a adus Pepe.

Cantaretul a intervenit intr-o emisiune televizata, unde nu a spus cuvinte prea frumoase despre fosta lui soacra.

 

"Nu pot sa nu vorbesc de doamna Mariuca, care in loc sa vorbeasca pe gura vorbeste pe rat. Nu ii permit sa-mi jigneasca sotia. Doamna Zavoranu nu a fost frumoasa niciodata, in plus si-a inselat toti barbatii din viata ei. Chiar nu ii e rusine?", a spus Pepe intr-o emisiune televizata.

 

In replica, Marioara Zavoranu a declarat ca Pepe primeste prea multa atentie pentru cele 8 clase pe care le are si a continuat sa o jigneasca pe Raluca, noua lui sotie.

 

"Ce pot sa raspund la aberatiile lui? Sotia lui e urata ca un cal. Asta e parerea mea, mi-o poate schimba cineva? Deja ii dam prea multa atentie lui Pepe.

Este un neica nimeni. Are 8 clase primare si vindea cafea la Crangasi", a spus mama Oanei Zavoranu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 

Ea a declarat ca il va da in judecata pe cantaret pentru afirmatiile facute la adresa ei.

 

"Il dau in judecata. Ma razbun eu crunt. Daca Oana a fost sotia lui si n-a stiut sa-l puna la punct o voi face eu. Sunt o femeie de succes, de afaceri si nu ma las calcata in picioare de un tigan".

 

Sunat de reporterii CanCan TV, Pepe nu a vrut sa intre in direct, insa a confirmat ca si el va depune plangere impotriva Marioarei Zavoranu.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.