Mărirea buzelor a costat-o viața pe o tânără de 28 de ani! Declarațiile medicilor sunt de-a dreptul tulburătoare

Author: Diana Ghita

O femeie a murit după ce și-a injectat acid hialuronic în buze

Sursa: Unsplash

O femeie în vârstă de 28 de ani a murit după ce a ajuns pe mâinile medicilor pentru a-și pune acid hialuronic în buze.

Tânăra care a apelat la procedura de mărire a buzelo r, pe numele ei Dilber, a decedat la doar două săptămâni după intervenție, iar în urma ei au rămas un copil și un soț sfâșiați de suferință.

Cum a ajuns tânăra să-și piardă viața din cauza măririi buzelor

Dilber este din Viena, Austria, iar aceasta a apelat la serviciile unei clinici din același oraș.

Femeia l-a găsit pe Instagram pe esteticianul care i-a pus capăt zilelor. Aceasta i-a plătit doctorului circa 157 de lire sterline pentru a-i umple buzele cu acid hialuronic.

Însă, rezultatul procedurii a avut, în cele din urmă, consecințe fatale, căci substanța care i-a fost injectată în buze a generat reacții foarte agresive în organism.

Simptomele lui Dilber au debutat prin dureri de cap foarte intense, iar starea agravantă a femeii l-a determinat pe soțul ei să o ducă la spital urgent.

Deși, acolo, medicii au remarcat că tânăra avea o infecție în organism, ganglionii limfatici fiind inflamați, doctorii nu au vrut s-o interneze.

„Există indicii clare ale uneu boli autoimune teribile. Pacienta a murit în timpul tratamentului în curs. Nu am putut face nimic pentru ea”, a transmis unul dintre doctorii care au tratat-o pe Dilber.

Citește și: „Într-o parte, erau albe. Nu îmi mai circula sângele”.  Femei mutilate de un medic estetician fals, din București, în urma unor proceduri mult mai ieftine

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Soțul lui Dilber este profund îndurerat de moartea ei

Soțul tinerei este devastat de tragicul eveniment care a marcat atât viața lui, cât și pe cea a fetiței pe care o are împreună cu Dilber. Acum, acesta trebuie să își crească de unul singur fiica, a cărei mamă a plecat mult prea devreme din viața ei.

„Acum, fiica noastră trebuie să crească fără mama ei, viața mi-a fost luată de lângă mine”, a declarat bărbatul, citat de The Sun.

De asemenea, bărbatul a ținut să transmită un sfat valabil pentru toate femeile care vor să apeleze la proceduri estetice: „ Dacă există o lecție de învățat din acest curs tragic al evenimentelor, este că este periculos să faceţi tratmente cu amatori ”.

Fiind conștientă de eroarea imensă pe care a făcut-o, esteticianul, o femeie din Slovacia, a dispărut imediat după intervenția care i-a provocat decesul pacientei sale.

Citește și: Motivul pentru care Carmen Grebenișan are fața umflată. A mers la mai mulți medici și a aflat ceva surprinzător: „Mi s-a recomandat o ecografie de părți moi”