Marisa cara dupa ea un ditamai geamantanul la cumparaturi! Castigatoarea sezonului doi de la “Bravo, ai stil!” s-a asortat insa cu bagajul!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 dec 2017, 10:55

Marisa, castigatoarea sezonului doi de la “Bravo, ai stil!”, dovedeste ca are stil in orice ocazie!

Surprinsa, zilele trecute, de paparazzii WOWbiz.ro, intr-un mall, Marisa tragea dupa ea un ditamai geamantanul. Bagajul nu putea sa nu sara in ochi pentru ca era rosu aprins.

Dovedind ca are stil, Marisa isi asortase geamantanul cu incaltamintea, dar si cu husa telefonului. Relaxata, tanara si-a cumparat cate ceva de mancare la pachet si a plecat vorbind la telefon, tragand dupa ea bagajul pe care-si agatase si geaca.



Marisa Paloma a castigat cel de-al doilea sezon al emisiunii "Bravo, ai stil", invingandu-le, in finala, pe Andreea si pe Adela. Marisa a primit titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania" din partea juriului format din Maurice Munteanu, Iulia Albu, Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu, dar s-a ales si cu un cec de 100.000 de lei.
Marisa are 20 de ani si este studenta la Design Vestimentar – Universitatea Nationala de Arte Bucuresti.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.