Marisa face dezvaluiri despre castigatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities" : "O sa aflati de la mine!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 feb 2021, 08:40
Marisa Paloma vorbeste de castigatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities"
Sursa: Instagram

Marisa Paloma, ea insasi castigatoarea unui sezon "Bravo, ai stil!", a spus cine merita sa castige acest sezon si care sunt motivele.

Marisa Paloma a vorbit despre castigatoarea "Bravo, ai stil!Celebrities"

Marisa Paloma a vorbit pentru prima data despre concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities" si despre cine ar trebui sa castige trofeul.

Citeste si: Confirmata cu COVID, Emily Burghelea a fost data peste cap de Ministerul Sanatatii! Ce SMS a primit dupa cateva zile de carantina

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Alexandrei Ungureanu i-am dat follow recent. Imi place foarte mult cum se imbraca aceasta fata. este extrem de talentata, muncitoare cu mult bun simt si educata si poate ca lucrurile astea conteaza cel mai mult dincolo de stil. Dincolo de tinutele pe care fetele le poarta in emisiune, se vede de la o posta ca este extrem de implicata, se vede ca traieste pentru "Bravo, ai stil!" Fie ca isi creeaza singura tinuta sau cu stilistii pentru ca nu e un lucru rau sa aiba stilisti, am inteles ca este permis, dar nu cred ca

o sa castige ea", a spus fosta castigatoare a titlului de "Cea mai stilata femeie din Romania" in anul 2017. 

Theo Rose este favorita la Marele Premiu

In opinia tinerei care a trecut prin experienta "Bravo, ai stil!" cea care merita sa castige competitia este nimeni alta decat Theo Rose care are toate ingredientele potrivite acestui show.

"Theo are toate calitatile sa castige si m-as bucura enorm sa fie asa. Merita, este o fata extrem de muncitoare si cu bun simt si educatie.""

In prezent, Marisa are un salon de infrumusetare si este logodita cu iubitul ei. Chiar ea spunea despre acest eveniment ca l-a asteptat de foarte mult timp si abia asteapta sa devina sotie.

Marisa si-a scos si o colectie si a avut colaborari in domeniul vestimentar, insa acum se concentreaza pe afacerea pe care o detine de cateva luni bune.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.