Marisa Paloma a vorbit despre două concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce părere are câștigătoarea sezonului doi al emisiunii

Autor: Lavinia Medrea

Marisa Paloma a vorbit despre două concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce părere are câștigătoarea sezonului doi al emisiunii

Sursa: Captură KANAL D

Marisa Paloma a vorbit despre concurentele Ruxi și Mădălina Pamfile de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Iată ce părere are câștigătoarea sezonului doi al show-ului fenomen de modă.

Marisa Paloma  a vorbit despre concurentele Ruxi și Mădălina Pamfile de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Iată ce părere are câștigătoarea sezonului doi al show-ului fenomen de modă.

Marisa Paloma a vorbit despre două concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce părere are câștigătoarea sezonului doi al emisiunii

Marisa Paloma este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu oamenii care au susținut-o în concursul de modă fenomen de la Kanal D.

Marisa Paloma a fost câștigătoarea sezonului doi al emisiunii „Bravo, ai stil” în 2017, totodată a fost declarată și „Cea mai stilată femeie”. 

Citeste si: ELIMINARE uluitoare la Bravo, ai stil! Celebrities 2021. Ilinca Vandici a facut ANUNTUL la finalul galei! Iata cine a parasit competitia!

Cu puțin timp în urmă, Marisa Paloma a vorbit despre două concurente care participă, în prezent, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, și anume despre Mădălina Pamfile și despre Ruxi Opulenta.

Despre Mădălina Pamfile, Marisa consideră că este o persoană sensibilă, care pare că, uneori, vrea să bată în retragere pentru a nu fi înțeleasă greșit de telespectatori.

Citeste si: Ies scantei la Bravo, ai stil! Celebrities. "Multe note au fost date si pe impresia artistica" Carmen Negoita le pune la zid pe Viviana Sposub si pe Ioana Filimon!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Cred că este o tipă sensibilă. În ciuda aparențelor...Se vede că îi este ușor teamă să nu o mai judece oamenii din jur și probabil de aceea este și mai rezervată uneori. Una peste alta, îmi plac foarte mult ținutele ei.  E o concurentă bună”,  a spus Marisa despre Mădălina Pamfile.

Ce părere are Marisa Palome despre Ruxi de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Marisa Paloma și-a dat cu părerea și despre Ruxi Opulenta, concurenta care impresionează aproape mereu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Marisa este de părere că acest tip de emisiune îi vine „mănușă” lui Ruxi, crede că este o femeie comică și că are ținute foarte reușite.

”Și ea este o concurentă bună. Se potrivește pe format și cel mai probabil, dacă o să primească susținerea voastră, va fi din ce în ce mai expansivă.

Pentru că e o tipă fun.  Mi-au plăcut enorm unele stylinguri ale ei”,  a spus Marisa Paloma despre Ruxi.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.