Marisa Paloma, apel disperat pe internet. Vedeta trece prin clipe de groază:”Am pierdut-o”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 oct 2023, 07:10

Nu știm când a plecat. Cert este că nu este acasă

Sursa: Instagram Marisa Paloma

Marisa Paloma, finalista "Bravo, ai stil! All Stars", trece prin momente cumplite. Vedeta a făcut anunțul trist pe o rețea de socializare.

Marisa Paloma, fost concurentă de la „Bravo, ai stil!”, trece prin momente cumplite, Pita, una dintre pisicile sale este de negăsit. Vedeta a făcut anunțul sfâșietor pe o rețea de socializare.

Marisa Paloma, apel către comunitatea sa din online 

Marisa Paloma este disperată, pisica ei a fugit de acasă fără urmă. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, a cerut, disperată, ajutorul urmăritorilor săi de pe Instagram, după ce unul dintre membrii familiei sale este de negăsit.

Citește și: Marisa Paloma a sunat de urgență la poliție după ce o femeie a țepuit-o în propriul salon: "A ocupat două ore și jumătate pentru măgăria asta!"

Vedeta nu-și poate da seama cu Pita, căci așa o cheamă pe pisică, a evadat din casă și a fugit. Aceasta i-a întrebat de oamenii din comunitatea sa dacă au trecut prin această situație și care sunt șansele ca aceasta să se întoarcă acasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marisa Paloma iubește pisicile și le consideră ca pe copiii ei.

Aceasta mai deține un exemplar din ras sfinx, pe Pinu, de care Iris, fiica ei, este îndrăgostită iremediabil.

”Am pierdut-o pe Pita. Nu știm când a plecat. Cert este că nu este acasă. Vouă vi s-a întâmplat să vi se întoarcă pisica după ce a plecat de acasă?”, este mesajul postat de Marisa Paloma pe Instagram, în urmă cu puțin timp.

Citește și: Un nou sezon “Bravo, ai stil!” va pune în lumina reflectoarelor noi concurente, încă necunoscute publicului larg, dar gata să cucerească podiumul!

Nu demult, Marisa Paloma a trecut printr-o situație neobținută la salonul ei, o clientă a plecat fără să plătească procedura la care a fost supusă.

"Aceasta doamna a venit la noi în salon, și a efectuat lash Botox și mani pedi semi cu apex după care a zis că se duce la mașină să ia banii să achite și nu s-a mai întors. Ne dânsei de tel este de UK și evident că nu a mai răspuns recepției. Menționez că a mai fost la noi pentru alte proceduri. Inclusiv sprâncenele sunt realizate tot în cadrul MPBS cu ceva timp în urmă. Așa de supărată sunt să văd că mai sunt persoane care nu mai respectă fetele din salon. A ocupat 2 h și jumătate în programator. Pentru măgăria asta.” ,  a spus Marisa Paloma, pe Instagram.