Marisa Paloma apelează la un doctor specialist, după ce fiica sa se confruntă cu anumite dificultăți în vorbire: Țineți-mi pumnii”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 aug 2024, 21:20

Marisa Paloma se confruntă cu o situație delicată în ceea ce o privește pe Iris, fiica sa

Sursa: Marisa Paloma TikTok

Marisa Paloma, fostă concurentă și câștigătoare a sezonului doi „Bravo, ai stil”, se confruntă probleme în ceea ce privește sănătatea fiicei sale, Iris.

Marisa Paloma a decis să meargă cu Iris la un logoped, deoarece micuța întâmpină dificultăți în vorbire.

Citește și: Marisa Paloma trece prin momente dureroase din cauza fiicei sale: „Dragi părinți, dacă aveți așa ceva acasă..”

Fiica Marisei Paloma, dificultăți în vorbire

Marisa a postat un videoclip în mediul online, unde și-a informat urmăritorii despre situația cu care se confruntă în prezent.

Câștigătoarea „Bravo ai stil” sezonul 2 o va duce pe fiica ei la un logoped, deoarece a observat că nu reușește să vorbească și se bâlbâie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

„Țineți-mi pumnii! Merg cu Iris la logoped astăzi. Am verificat camera și de fix două săptămâni este extrem de bâlbâită. Se vede că are o dificultate în a se exprima și asta probabil se trage și de la faptul că are un vocabular extrem de dezvoltat, de la o vârstă fragedă și îmi dă senzația că procesează mult mai repede informația din creier decât o poate comunica cu noi.

Am făcut o programare la logoped astăzi și abia aștept să văd care este feedback-ul de la persoane specializate. O să vă țin la curent și în cazul în care sunt întâmplată de ce se întâmplă acolo, cu siguranță o să vă recomand și vouă logopedul respectiv,” a spus Marisa într-un videoclip postat pe pagina de TikTok.

Marisa este încurajată de fanii ei

După postarea sa din mediul online, Marisa a fost încurajată că nu are de ce să-și facă griji și că este ceva normal pentru un copil de vârsta lui Iris.

Citește și: Marisa Paloma a sunat de urgență la poliție după ce o femeie a țepuit-o în propriul salon: "A ocupat două ore și jumătate pentru măgăria asta!"

„Eu nu cred că ai de ce să-ți faci griji”, „Poate fi bâlbâiala specifică copiilor”, „Majoritatea copiilor au o perioadă așa” sunt câteva din comentarii.