Marisa Paloma și-a botezat fiica! Primele imagini de la evenimentul micuței Iris Nicole. Iată ce ținută a purtat fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” la marele eveniment

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 mar 2023, 00:00
Marisa Paloma și-a botezat fiica! Primele imagini de la evenimentul micuței Iris Nicole. Iată ce ținută a purtat fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” la marele eveniment Foto(4)

Marisa Paloma și-a botezat fiica! Primele imagini de la evenimentul micuței Iris Nicole. Iată ce ținută a purtat fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” la marele eveniment

Sursa: Instagram Marisa Paloma

Eveniment de mare amploare în familia Marisei Paloma, micuța Iris Nicole a fost botezată. Iată primele imagini de la marele eveniment din viața fostei concurente de la ”Bravo, ai stil!”.

Marisa Paloma și iubitul ei, Liviu, au trecut ieri prin clipe extrem de emoționante, după ce au botezat-o pe fetița lor. Iris Nicole a primit taina sfântului botez, micuța a radiat, la fel putem spune și despre mama ei. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, a strălucit la marele eveniment. Iată pentru ce ținută a optat Marisa Paloma.

Marisa Paloma a strălucit la botezul fiicei ei 

Marisa Paloma, în vârstă de 25 de ani, și Liviu, 43 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. În urmă cu 6 luni și jumătate, a venit pe lume micuța Iris Nicole, care le umple viața de fericire. Toată lumea s-a întrebat când fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” își va boteza fetița, mai ales că aceasta s-a născut la sfârșitul anului trecut.

Ei bine, ieri a fost ziua cea mare!

În urmă cu câteva ore, înainte de marele eveniment, Marisa și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că este pe ultima sută de metrii cu pregătirile pentru botez, totul a fost pregătit în detaliu, ca la carte.

”Ultimele pregătiri... pe ultima sută de m... 😭 Abia aștept să vă arăt ce frumos am pregătit!🤍 Astăzi botezăm pitica!”, a scris Marisa Paloma pe Instagram, în urmă cu câteva ore.

Emoțiile au fost la locul lor, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a fost vizibil emoționată în timpul slujbei de botez, același lucru îl putem spune și despre partenerul brunetei, care nu s-a desprins de cea mică. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Marisa Paloma se gândește deja la al doilea copil?! Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, mărturisiri la două luni de când a devenit mamă pentru prima dată

Pentru slujba de botez, Marisa a optat pentru o ținută închisă la culoare, formată dintr-un sacou negru cu detalii albe, care a avut aplicat o trenă cu detalii florale, o ținută casual, în timp ce iubitul ei a optat pentru un costum negru.

Lucrurile s-a schimbat când au ajuns la restaurant, invitații au rămas cu gura căscată când au văzut rochia pe care Marisa Paloma a ales-o pentru marele eveniment din viața ei.

Bruneta a purtat o rochie tip sirenă, în culori aprinse, roz și roșu, care i s-a potrivit de minune și a făcut senzație. La spate a avut o fundă imensă, roșie, detașabilă, pe care mai târziu a dat-o jos.

La petrecerea de botez au luat parte nume celebre din România, precum Nicole Cherry, Larisa Udilă, Emily Burghelea și mulți alții.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum reușeste Viviana Sposub să se trezească cu noaptea-n cap pentru matinalul "Dimineața cu noi"