Marisa Paloma trece prin momente dureroase din cauza fiicei sale: „Dragi părinți, dacă aveți așa ceva acasă..”

Autor: Laura Macovei

Iris, fiica Marisei Paloma, i-a perforat timpanul mamei sale din cauza unui accesoriu pentru scalp

Sursa: TikTok

Marisa Paloma, câștigătoare a sezonului doi „Bravo, ai stil” se confruntă cu o situație gravă, din cauza fiicei sale, Iris. Ce a pățit fosta concurentă aflați în rândurile următoare.

Marisa Paloma a povestit în mediul online cum fiica sa, Iris, i-a perforat timpanul cu un accesoriu pentru scalp. Din greșeală și fără vreo intenție, Iris nu a știut cât de periculoasă poate fi ustensila și și-a accidentat mama. 

Citește și: Marisa Paloma a sunat de urgență la poliție după ce o femeie a țepuit-o în propriul salon: "A ocupat două ore și jumătate pentru măgăria asta!"

Marisa Paloma trage un semnal de alarmă după ce fiica ei i-a spart timpanul

Marisa trece prin momente dificile și nu știe cât va mai dura chinul. Într-o clipă de neatenție, Iris, fiica Marisei, și-a rănit mama cu un accesoriu pentru masaj capilar și i-a perforat timpanul. 

Marisa susține că situația este mult mai gravă decât pare și există chiar posibilitatea unei operații, dacă lucrurile se agravează.

Tot în videoclip, Marisa îi avertizează pe părinți, implicit pe mămicile care dețin un astfel de obiect, să fie foarte atente cu această ustensilă, mai ales dacă ajunge în mâinile copiilor lor. 

„Pentru cine nu a aflat încă de pe Instagram, Iris mi-a perforat timpanul, mi-a spart timpanul cu prostia asta pentru masaj capilar. Dragi părinți, dragi mămici, dacă aveți așa ceva acasă, încercați să scăpați de accesoriile astea, nu le lăsați la îndemâna copiilor, odată că vă pot răni, așa cum e în cazul meu și doi, poate chiar mai grav, se pot răni pe

ei. 

Nu mi-am dat seama că poate să reprezinte un asemenea pericol, dar uite că se poate. Trebuia sa fiu mult mai atentă și să mă gândesc că se poate întâmpla și asta. Din păcate, domnul doctor nu a putut să-mi spună dacă fisura este exagerat de mare încât să necesite operație de reconstrucție timpan. Undeva pe la finalul lunii o să merg la un control să vedem exact cum arată lucrurile.

Momentan, mi s-a recomandat să iau antibiotic timp de 10 zile. Senzația este foarte neplăcută, pentru că mi-a fost afectat auzul. Sper să nu fie nevoie de operație și real, auzul meu se va reface în decursul a 6 luni, maxim un an, mi-a spus doctorul. Situația cred că e mai gravă decât îmi pot imagina eu, dar nu am ce să fac.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Am vrut să fac video pentru mămicile care au așa ceva acasă. Dacă aveți așa ceva, să nu cumva să le lăsați la îndemâna copiilor,” a spus Marisa pe contul ei de TikTok.

Marisa Paloma a devenit cunoscută publicului larg odată cu participarea la emisiunea "Bravo, ai stil!", un show de televiziune difuzat pe Kanal D, în care concurentele sunt evaluate pentru stilul lor vestimentar.

Ea a câștigat această competiție, ceea ce i-a consolidat poziția în industria modei din România.

Marisa este acum și influencer, fiind mereu activă în mediul online.