Marius Alexandru (Beni) de la "Puterea dragostei" nu a fost mereu blond! Iata cum arata tanarul in urma cu patru ani!

Autor: D.I.
video Foto(5)

Marius Alexandru este unul dintre cei mai admirati baieti din casa "Puterea dragostei", pentru trupul lui sculptat.

Marius Alexandru, noul concurent de la "Puterea dragostei" a pus pe jar toate fetele inca de la aparitia sa in "casa iubirii". Acesta are 26 de ani, este zodia Gemeni si vine din judetul Alba.
Intrebat pe cine simpatizeaza din casa fetelor, Marius Alexandru a marturisit ca admira doua fete, insa nu a vrut sa divulge numele lor, deoarece isi doreste mai intai sa le cunoasca mai bine.


Fetele au fost extrem de incantate de aparitia tanarului si au l-au asaltat cu intrebari pentru a-l cunoaste mai bine. Cea care s-a aratat interesata de Marius.
Extrovertit si sociabil, Marius Alexandru are deja o multime de fani pe retelele de socializare si se asteapta sa primeasca sustinerea lor in emisiune.


Pasionat de sport, Marius Alexandru practica body building-ul de mai multi ani.
Inalt, cu ochii verzi si cu o atitudine de cuceritor, tanarul a impresionat inca de la inceput toate fetele cu trupul lui sculptat. Cea care l-a admirat si inca ii arata ca il place este nimeni alta decat Roxana, care nu il scapa din priviri desi sustine in continuare ca il vrea inapoi pe Bogdan Mocanu si ravneste si la Iancu.
Chiar daca se afla de cateva saptamani bune in casa "Puterea dragostei", Marius Alexandru merge in continuare la sala de forta, pentru a se mentine in forma.

Citeste si: Hamude, primul mesaj pentru fanii sai, de cand a revenit in casa "Puterea dragostei"! Oficial, va scriu si vorbesc cu voi din..." Iata cum s-a filmat singur, in camera de hotel!

Marius Alexandru nu a fost mereu blond. Acesta nu s-a ferit sa publice imagini pe contul lui de socializare imagini de pe vremea cand era brunet si cand cand era la fel de carismatic si sexy.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


De curand, tanarul a publicat pe contul lui de socializare un scurt filmulet in care isi etaleaza muschii, spre incantarea fanelor sale din mediul virtual.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.