Marius Bogdan, dezvăluiri în premieră despre iubita lui Iancu Sterp: "Am cunoscut-o. Este cuminte, frumoasă, educată, e fix ce-i trebuie lui!"

Author: Alice Popescu

Iancu este indragostit pana peste cap de iubita lui

Sursa: Instagram

Marius Bogdan, unul dintre apropiatii lui Iancu Sterp a vorbit despre noua relatie a fiului cel mic al mamei Geta.

Visul mamei Geta de a-și vedea fiul cel mic cu o relație stabila, a devenit realitate. În urma cu mai multe săptămâni, Iancu Sterp s-a fotografiat în compania unei domnișoare și mai mult a lașat să se înțeleagă că este iubita lui. Tânără pare să fie pe gustul mamei Geta și a întregii familii lui Iancu Sterp. Chiar de ziua tinerei, Iancu a și postat un mesaj plin de iubire și apreciere pentru cea care i-a furat inima, însă surpriza a venit din partea mamei Geta care i-a făcut o urare deosebita, semn că deja se cunosc și a așteptat-o cu

brațele deschise în sânul familiei.

Marius Bogdan, dezvaluiri despre iubita lui Iancu Sterp

Marius Bogdan, un apropiat al lui Iancu, a dezvăluit în premiera pentru wownews faptul că tânără este femeia de care Iancu avea nevoie și mai mult, este una din acele tinere cuminți, frumoase și la locul ei: "Este o fata cum îi trebuie lui, cum le trebuie tuturor bărbaților.

Acum este sigur, a oficializat totul, e o fata foarte frumoasa. Putea să aducă fel de fel de fete, însă este băiat deștept, știe el ce să facă. Bine a făcut, daca el simte că ea este aleasa...sunt fete simple, drăguțe. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Marius Bogdan: "Este ceva serios intre ei"

Prietenul lui Iancu Sterp îl apreciază pentru alegerea făcută și mai mult, recunoaște că și el merge pe același principiu: "Eu vreau fete simple, normale, nu spun că nu ies cu cele cu buze sau implanturi, însă daca vreau ceva serios, vreau ceva simplu. El și în emsiune a avut de ales intre Ella și Denișa, dar el a ales-o pe Denișa pentru că era la locul ei, simpla.

Cred că daca ești băiat deștept, ai avut fel de fel de fete și acum știi ce ai de făcut, el nu s-a mai afișat cu nimeni de atunci. Este ceva serios. Altfel, se asocia cu o persoana cunoscuta care să fie în media. Cred că i-a făcut un cadou frumos făcut de ziua ei, acea postare, a dezvăluit Marius Bogdan.