Marius de la Datina a ratat Formula 1 si concertul lui Eminem! - VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:56

Artistul trebuia sa plece in Abu Dhabi la Grand Prix – Formula 1, dar a pus job-ul pe primul loc, caci traverseaza o perioada aglomerata, plina de contracte si concerte

Artistul trebuia sa plece in Abu Dhabi la Grand Prix – Formula 1, dar a pus job-ul pe primul loc, caci traverseaza o perioada aglomerata, plina de contracte si concerte

Marius China, liderul trupei Datina, avea planuri mari pentru weekend-ul care tocmai a trecut, o excursie de patru zile cu baietii la Abu Dhabi, acolo unde s-a desfasurat Grand Prix – Formula 1.

Artistul a vrut sa traiasca experienta unica a cursei Grand Prix – Formula 1 live in Abu Dhabi pe circuitul Yas Marina in perioada 2-4 noiembrie 2012, dar se pare ca job-ul sau a fost
prioritar, asa ca Marius de la Datina a spus pas acestei aventuri, prietenii lui plecand fara el in Emiratele Arabe. El a ratat astfel si concertul lui Eminem de duminica seara.

“Le-am promis unor prieteni ca o sa-i insotesc la Abu Dhabi la Grad Prix – Formula 1 si ca ne distram impreuna la concertul lui Eminem de duminica, dar angajamentele de ultim moment pe care le-am avut in tara m-au retinut la Bucuresti, asa ca trebuia sa-mi fac treaba aici.
E o perioada aglomerata cu concertele organizate de Sprint Media Group, firma mea de impresariat artistic, mai ales ca se apropie luna decembrie si sarbatorile de iarna. Cu siguranta vor mai fi si alte ocazii de a pleca la Abu Dhabi”
, a declarat Marius de la Datina.

Puteti asculta aici piesa cu care trupa Datina este in promovare, “As bea doua damigene”:
(L.C)

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.