Marius de la "Puterea dragostei", primele imagini dupa ce a recurs la o noua reconstructie dentara! Iata cum arata acum, iubitul Andreei Pirui!

Author: D.I.
Actualizat: 18 iun 2020, 17:29
Foto(7)

Marius a fost unul dintre cei mai echilibrati si pasnici concurenti de la "Puterea dragostei" in sezonul al doilea.

Marius a pasit prima data cu mult entuziasm in casa "Puterea dragostei", in toamna anului trecut si parea hotarat sa isi gaseasca jumatatea. Acesta a fost extrem de sincer inca de la inceput si le-a marturisit fetelor ca ultima lui relatie serioasa s-a incheiat in urma cu doi ani. Fetele din emisiune de la acea vreme au fost curioase de ce nu si-a mai făcut nicio relație în ultimii doi ani si au inceput sa il descoasa. 

"Sunt din București, din Rahova. Ultima relație s-a terminat acum doi ani. Am 30 de ani", le-a spus Marius fetelor.

Desi a incercat sa se apropie de Manuela, cei doi nu au reusit sa formeze un cuplu, la acea vreme, iar Marius a parasit atunci emisiunea.
Desi a revenit in casa "Puterea dragostei" mai hotarat ca oricud sa isi gaseasca jumatatea, Marius a trecut prin multe obstacole.

In cele din urma, dupa multe tatonari acesta a reusit sa se apropie de Andreea Pirui si mai mult decat atat cei doi au devenit un cuplu frumos la scurta vreme.

Cei doi indragostiti au trecut prin momente frumoase in relatia lor insa si au infruntat impreuna si clipe dificile. Acestia au au ajuns de multe ori in pragul despartirii, insa de fiecare data au reusit sa mai dea o sansa povestii lor de iubire.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Marius de la "Puterea dragostei", primele imagini dupa ce a recurs la o noua reconstructie dentara!

Recent, Marius a suferit un accident in timp ce se distra cu alti colegi din casa "Puterea dragostei", moment in urma caruia, tanarul a ramas fara cativa dinti.

Si de asteasta data, Andreea Pirui i-a fost alaturi si l-a ajutat sa depaseasca momentele grele de panica si durere.

Citeste si: Berna si Philip au de gand sa faca pasul cel mare? Berna isi cauta rochie de mireasa! Iata ce anume a aparut pe contul de socializare al concurentei de la "Puterea dragostei"!

Citeste si: Ramona: "Unii oameni m-au dezamăgit!" Mesajul trist postat de concurenta de la "Puterea Dragostei"

De curand, Marius a recurs la o noua interventie stomatologica, reusind sa revina la aspectul lui anterior in zona fetei, fara sa se mai jeneze fata de ceilalti colegi si prieteni. Iata cum arata acum si cat de fericita este si iubita sa de noua lui infatisare: