Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 29 apr 2021, 16:18

Oana Roman și Marius Elisei au decis să divorțeze pe cale amiabilă, iar acum, după patru luni, se zvonește că bărbatul ar fi într-o nouă relație. Care este adevărul?

Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună capăt relației lor, după o căsnicie care a durat șapte ani. Cei doi au avut o poveste de dragoste plină de certuri, cât și de împăcări. Într-un final, decizia finală a fost de a o lua pe drumuri separate.

Citeste si: Oana Roman, din nou criticată pe internet. Vedeta a răbufnit după ce a fost jignită

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită

În presă au apărut zvonuri cum că Marius are o relație cu o femeie. Mai mult, s-a scris că femeia ar fi însărcinată. Astfel, Marus Elise a decis să spună adevărul.

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea.

Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”,
 a declarat Marius Elisei.

Citeste si: Oana Roman este în doliu! Vedeta trece prin momente cumplite. O persoană importantă din viața ei a murit: ”Nu mă așteptam la vestea asta...”

Marius Elisei a transmis că dacă ar fi să aibă pe cineva nou în viața lui, ar lua-o treptat și mai întâi i-ar face cunoștință cu fosta soție și mai ales cu fiica lui, Isabela.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Păi da, în primul rând trebuie să... când ai pe cineva mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă, pentru ca, repet, nu este nimeni în viața mea”,  a mai transmis acesta.

Citeste si: Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: "Suntem o familie"

„Nu este adevărat! Nu sunt discret și nu am cu cine să fiu discret și nici de ce să mă feresc! Și nu este o sursă din apropierea mea, nu este nimic adevărat”,  a adăugat fostul soț al Oanei Roman.

 Întrebat dacă e de părere că cineva ar încerca să-i facă rău, în sensul de a-i strica relația pe care o are după divorț cu Oana Roman și fiica lor, Isabela, cunoscându-se faptul că acesta

se implică în continuare în rolul de tată, petrecând timp cu ea, Marius Elisei ia în calcul și această ipoteză, spunând că totul este posibil, potrivit Spynews. 

„Tot ce este posibil și sunt conștient că sunt foarte mulți oameni care vor să facă rău, pentru că răul se face cel mai ușor. Dar măcar să vină cu ceva care este plauzibil, decât să bage copii la mijloc”,  a mai susținut bărbatul.