Marius Elisei a rupt tăcerea despre relația cu Oana Roman, după ce în mediul online au apărut mai multe zvonuri despre despărțire. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Autor: Madalina Maftei

Marius Elisei a rupt tăcerea despre relația cu Oana Roman, după ce în mediul online au apărut mai multe zvonuri despre despărțire. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Sursa: Instagram Oana Roman

Marius Elisei a vorbit despre relația pe care o are cu mama copilului său, după ce în mediul online au apărut mai multe zvonuri despre despărțire.

Oana Roman și Marius Elisei nu au avut o relație tocmai roz, cei doi au mai fost despărțiți, ba chiar au ajuns la divorț, însă, în final, cei doi s-au decis să-și mai dea o șansă. Recent au apărut noi zvonuri despre o posibilă despărțire, astfel, Marius a ținut să lămurească lucrurile. 

Ce se întâmplă, de fapt, între Oana Roman și Marius Elisei

Marius Elisei a stârnit o mulțime de controverse în mediul online, după ce a publicat o postare despre situația în care se află cu Oana. Acesta a ținut să precizeze că lucrurile s-au așezat între el și partenera lui, chiar dacă în ultima perioada au existat anumite tensiuni în cuplu. 

 "În sfârșit am aflat de ce se fac anumite asocieri...

nu zic mai multe.. dar e bine că am aflat acum. Să fim sănătoși și să mulțumim în permanență.",
a scris acesta pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Ce o mai leagă pe Oana Roman de Marius Elisei! Vedeta nu renunță la un lucru în ciuda despărțirii de fostul soț

Internauții s-au dus imediat cu gândul la Oana, spunând că acesta face aluzie la ea, mai ales că vedeta a dat de înțeles, în ultimele apariții TV, că se confruntă cu noi probleme în relația de cuplu. 

De asemenea, Marius a explicat că a fost vorba despre o simplă postare, iar el și mama fiicei lui se înțeleg mai bine ca oricând.

"Dacă voiam să se afle, spuneam exact, am spus în mare. Nu este ceva concret. A spus o chestie. Așa mi-a venit să o spun. Nu este strict adresată către o persoană sau despre anumite întâmplări.

Nu, nu are nicio treabă cu Oana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret.

Nu este ceva care să atingă altceva. Este o simplă postare. Da, da, perfect (n.r. merge relația cu Oana Roman). Bine, muncim. Peste tot, unde găsim, loc și timp. În principiu, este muncă. Momentan, nu știu concret (n.r. vacanță).", a declarat Marius Elisei, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Lecția dură pe care Oana Roman a învățat-o de la mama ei, Mioara Roman: "Mi-a dat una așa peste ceafă!"