Marius Elisei, cină romantică cu Oana Roman „M-a sunat cineva de ziua mea duminică” Cum s-a întâmplat totul

Author: Diana Bostan

Marius Elisei, mesaj neașteptat de ziua lui

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei/ Elisei Marius

Marius Elisei și-a sărbătorit ziua de naștere, însă o anumită întâmpare i-a umbrit fericirea. Fostul soț al Oanei Roman a povestit totul.

După ce a anunțat că și-a refăcut viața, iar între el și Oana Roman nu mai există cale de împăcare, Marius Elisei a fost protagonistul unui moment neplăcut.

Marius Elisei a primit un telefon surprinzător de ziua lui de naștere

Fostul soț al Oanei Roman și-a refăcut viața, însă nu toată lumea pare să știe de acest lucru. Marius Elisei a fost pus într-o situație neplăcută chiar de ziua lui și chiar după ce a anunțat că are o nouă iubită.

Citește și: Lovitură pentru Oana Roman! Marius Elisei și-a refăcut viața: ,,Am tot ce îmi doresc”. Cum a reacționat fosta lui soție

La împlinirea vârstei de 37 de ani, Marius Elisei a anunțat faptul că are o relație de ceva timp. Cu toate acestea, fostul soț al Oanei Roman a fost sunat de reprezentantul unui restaurant pentru a i se oferi o cină romantică de ziua lui, cină la care este așteptat cu Oana.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Oana Roman, dezamăgită de fostul soț „Tatăl ei a ales să nu vină” Ce s-a întâmplat cu fiica vedetei în prima zi de școală

Pus într-o situație neplăcută, Marius Elisei i-a explicat persoanei în cauză faptul că el și Oana nu mai formează un cuplu.

Ce l-a surprins pe Marius Elisei a fost faptul că invitația i-a fost retrasă în momentul în care a spus că el și Oana Roman nu mai sunt împreună.

Marius Elisei a fost pus într-o situație neplăcută

„M-a sunat cineva de ziua mea duminică, cineva un reprezentant al unui restaurant. Mă sună să îmi ureze ‘La mulți ani!’ și toate cele bune și că am din partea lor o cină romantică și să vin cu Oana. 

I-am spus, ‘Mulțumesc frumos pentru urări, dar eu nu mai sunt cu Oana’. Și atunci mi-a spus ,’O zi bună în continuare’. Adică nu e valabilă acea cină, dacă nu mai sunt cu Oana? Că nu înțeleg.

Citește și: „Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare”. Oana Roman este în doliu! Vedeta a pierdut un membru drag de familie

Probabil că era o chestiune de reclamă, nu? Practic. Dar cum poți să suni, să inviți un om, să îi spui că are o cină din partea casei, dar dacă nu mai ești cu persoana pe care ei vor să o aducă în restaurant, nu mai este valabilă. Incredibil”,  a spus fostul soț al Oanei Roman Instagram.

Citește și: „Nu am putut sta de vorbă cu ea” Oana Roman a mers să-și viziteze mama bolnavă, dar a avut parte de o surpriză. Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

După ce Marius Elisei a anunțat faptul că și-a refăcut viața, reacția Oanei Roman nu a întârziat să apară. Vedeta susține că este fericită pentru fostul soț și speră că așa se vor înțelege mai bine în ceea ce privește creșterea fetiței lor.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.