Marius Elisei iubește din nou! Oana Roman l-a dat de gol: „Îi este frică”

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 23 iul 2022, 08:00
Marius Elisei are o nouă iubită.

Marius Elisei are o nouă relaţie. Cum a aflat Oana că tatăl fiicei sale iubește o altă femeie?

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat de curând, în mod amiabil, iar acest lucru deja se vede. Deși au trecut doar câteva luni de la momentul rupturii definitive, Marius Elisei are o nouă iubită. 

Citeste si: Mai există cale de împăcare între Oana Roman și Marius Elisei? Răspunsul vedetei: "Totul e suspendat în timp"

Marius Elisei are o nouă relaţie

Recent, Oana a fost prezentă în cadrul unei emisiuni TV, unde a povestit că Iza nu mai petrece timp suficient cu tatăl ei. Vedeta l-ar fi rugat să meargă împreună într-o vacanță, însă acesta a refuzat pentru că ar avea o nouă iubită.

"A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă.  Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță.

I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.” A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. 
Și în final a zis că are", a spus Oana Roman.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Oana Roman, acuzată că și-a modificat pozele. Vedeta se apăra pe rețelele de socializare: ”Mintea lor creață...”

Oana Roman a mai spus că, Marius Elisei evită să mai stea în preajma ei,în ultima perioadă, iar asta va ajunge să o afecteze, de fapt, pe fiica lor, Iza.

Mai mult, Oana a spus că a stat de vorbă cu fostul ei soțși a încercat să îi explice că Isabela are nevoie să petreacă timp în compania ambilor părinți, însă Marius nu a înțeles. Vedeta a aflat că bărbatul are o nouă relaţie, și-a dat seama că refuzurile constante ar putea avea legătura cu noua femeie din viața lui, potrivit wowbiz.

Citeste si: Marius Elisei, într-o nouă relație după despărțirea de Oana Roman? Care este, de fapt, adevărul: "Fiecare are dreptul să își vadă de viață, să simtă fericirea"

"I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat.

Dar să fim noi amândoi și Iza nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem. Acum mama e plecată, că înainte îl deranja mama. Dar tot nu vrea să vină. Probabil că îi e frică să nu își strice această relație",  a adăugat Oana Roman.