Marius Elisei s-a înșelat în privința noii lui iubite: ,,Am făcut o greșeală''. Ce detaliu a omis bărbatul

Author: Diana Ghita
Actualizat: 27 sep 2023, 18:49

Marius Elisei

Sursa: Facebook

După suferința despărțirii de Oana Roman, viața amorasă a lui Marius Elisei pare să capete, din nou, culoare.

Marius Elisei este fostul soț al Oanei Roman, cu care are o fetiță, pe nume Isabela. Cei doi s-au despărțit în urma unui mariaj de 10 ani.

Citește și: Fiica Oanei Roman a întâlnit-o pe iubita lui Marius Elisei, iar vedeta a reacționat „Ea are nevoie ” Cu ce se ocupă actuală iubită a lui Marius Elisei

Marius Elisei, împlinit alături de noua lui iubită

După mai multe luni în care a stat despărțit de Oana Roman, Marius Elisei a dezvăluit că și-a refăcut viața. Anunțul a fost făcut chiar de ziua lui, prin intermediul unei postări în care s-a afișat alături de actuala lui iubită.

În descrierea pozei, fostul soț al Oanei Roman a scris un mesaj prin care se declară cu adevărat fericit.

„37… a venit neașteptat de frumos.

Cu liniște și fericire. Îi mulțumesc în fiecare zi Bunului Dumnezeu pentru răsplata pe care mi-a dat-o. De mult n-am mai gustat din fericire”,
a scris Marius Elisei.

De asemenea, se poate observa că bărbatul este profund recunoscător pentru ceea ce i se întâmplă, de când a cunoscut-o pe actuala lui parteneră.

În acest sens, Marius nu a ezitat să-i mulțumească și ei, în mod direct.

În urmă cu puțin timp, acesta a publicat o fotografie lângă care a scris un mesaj emoționant, dedicat iubitei lui. Prin intermediul postării, el a ținut să-i arate femeii că viața lui s-a schimbat radical, în bine, cu ajutorul ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

,,Îți mulțumesc pentru tot, îți mulțumesc pentru că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze, îți mulțumesc pentru căldura și liniștea pe care mi-o oferi, îți mulțumesc pentru bunătatea pe care mi-o oferi.

Te sărut.’’, a fost mesajul transmis de Marius Elisei, în postarea de pe profilul lui de Facebook.

Citește și: Lovitură pentru Oana Roman! Marius Elisei și-a refăcut viața: ,,Am tot ce îmi doresc”. Cum a reacționat fosta lui soție

Vârsta noii iubite a lui Marius Elisei

Imaginea, în dreptul căreia fostul soț al Oanei Roman a scris aceste rânduri, îl surprinde într-o ipostază foarte apropiată cu noua lui parteneră.

Cei doi par să aibă o relație frumoasă și fericită.

Pe lângă faptul că și-a împărtășit public sentimentele, bărbatul a mai dezvăluit un detaliu legat de femeia iubită. Recent, acesta a postat un story pe Facebook în care a scos în evidență diferența de vârstă dintre ei doi. Conform spuselor lui Marius, partenera lui ar fi mai mare decât el.

,,Se pare c ă am făcut o greșeală, se mai întâmplă, asta e.

37(eu) vs 40(ea). Greșeala este omenească.’’, a spus fostul soț al Oanei Roman.

Citește și: Oana Roman, dezamăgită de fostul soț „Tatăl ei a ales să nu vină” Ce s-a întâmplat cu fiica vedetei în prima zi de școală