Marius este noul concurent care a pășit în „Casa iubirii”! Cine sunt fetele pentru care a intrat în competiție: „Îmi place să cuceresc”

Autor: Lavinia Medrea

Marius este noul concurent din „Casa iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, un nou concurent a venit să-și găsească sufletul pereche!

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, un nou concurent a intrat în competiția de iubire!

Marius este noul concurent care a pășit în „Casa iubirii”

Astăzi, Marius este noul concurent care a intrat în cursa pentru dragostea unei fete din „ Casa iubirii ”.

Își dorește o femeie puternică alături de care să poată depăși orice obstacol. De cum a intrat în casa fetelor, tânărul a oferit câte un trandafir fiecărei fete și s-a asigurat că le salută pe toate.

Citește și: Eliminare cu emoții și suspans în cea de-a treia Gală a noului sezon Casa iubirii! Bianca, Daniela și Bogdan au ajuns în pericol de eliminare! Iată cine a plecat acasă

Marius vine din Craiova, are 23 de ani și este pasionat de fotbal și muzică. A jucat fotbal de performanță timp de 13 ani, dar a trebuit să renunțe deoarece s-a accidentat. Totuși, s-a reinventat și a urmat niște cursuri de hairstyle, ba chiar a învățat să cânte la saxofon. În prezent, este angajat la un magazin de haine în Craiova și spune că unul dintre defectele sale este că se îndrăgostește mult prea ușor. 

Ultima relație a lui Marius a avut loc acum cinci luni și a durat patru ani și jumătatea. El și fosta lui parteneră s-au despărțit deoarece nu se mai înțelegeau și au realizat că-și doresc lucruri diferite.

Citește și: Robert Chirescu, vacanță exotică alături de iubita lui? Detaliul care a apărut pe pagina de Instagram a fostului concurent de la „Casa iubirii”

Întrebările din partea fetelor au început să curgă pentru Marius, astfel că una dintre curiozități a fost ca acestea să afle ce caută la o fată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Să fie sinceră, în primul rând, sinceritatea primează ”, a spus Marius.

Marius a fost întrebat, de asemenea, ce așteptări are de la „Casa iubirii”.

„Să mă îndrăgostesc, să simt ceva”, a spus Marius.

Cine sunt fetele pentru care a venit Marius

Marius nu a venit nehotărât, ba chiar are un top trei concurente pe care le place.

Este vorba despre Larisa, Bianca și Ștefania.

Julia a fost curioasă dacă lui Marius îi place să fie cucerit sau îi place mai mult să cucerească.

„Și, și. Mai mult să cuceresc. Îmi place să ofer flori, eu le ofer mai mereu, mi se pare un gest destul de ok. O floare contează pentru o fată”, a spus Marius.

Fetele s-au gândit să-l întrebe și dacă a fost vreodată infidel în general sau în relația lui, iar Marius a dat toate explicațiile cerute.

„Nu pot spune că am înșelat, în ultimul timp când ne răcisem în relație și eram distanți unul față de altul îmi scriau fete... nu am ieșit, nu ne-am văzut, doar am răspuns cu un bună și un ce faci”, a declarat Marius.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.