Marius Manole, detalii nestiute din culisele vietii sale! Ce marturisiri uluitoare a facut celebrul actor despre relatiile de dragoste!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2021, 20:26
marius manole, actor roman Foto(4)
Marius Manole, despre viata sa dincolo de lumina reflectoarelor.

Marius Manole este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai tinerei generatii.

Actorul Marius Manole a plecat din Iasi ca actor debutant, dupa ce a absolvit in 2001, cu brio Facultatea de Actorie, in cadrul Universitatii de Arte "George Enescu" si s-a angajat la Teatrul National din Bucuresti, in 2002, unde a jucat in nenumarate piese de mare succes, care i-au adus rapid notorietate.
Cu un talent desavarsit si o carisma aparte, Marius Manole a reusit sa fascineze rapid publicul si sa devina unul dintre cei mai indragiti actori romani.

Insa nu s-a intamplat acealsi lucru si in viata sa sentimentala, deoarece Marius Manole a sustinut si sustine in continuare ca singura si marea sa iubire este teatrul. Astfel, acesta a recunoscut deseori ca s-a dedicat trup si suflet in toti acesti ani carierei sale de actor.

Detalii nestiute despre Marius Manole, dincolo de lumina reflectoarelor! Ce parere are actorul despre iubire!

Asa cum a declarat si in trecut, Marius Manole sustine si in prezent ca nu crede in iubirea din zilele noastre. Acesta a explicat de ce exista din ce in

ce mai multi oameni care nu reusesc sa isi intalneasca marea dragoste. Celebrul actor cred ca relatiile amoroase din prezent sunt seci, sunt lipsite de romantism si nu mai sunt cladite pe o temelie puternica, asa cum se intampla pe vremuri.

"Deşi suntem mulţi, suntem singuri, deşi iubim, nu iubim pâ­nă la capăt, pentru că nu avem curaj să riscăm şi ne e frică să nu fim răniţi.

Dragostea de azi se consumă, arde şi moare imediat, nici aventurile galante nu mai sunt atât de romantice ca pe vremuri, devin vulgare şi fără substanţă. Relaţiile în ziua de azi au devenit ca un prezervativ folosit: ai terminat şi îl arunci la coş. Ăsta e omul modern. Or mai fi şi romantici pe lume, hai să nu îi jignim pe toţi. Dar mulţi suntem aşa. Mulţi suntem complexaţi, spe­riaţi, handicapaţi emoţional, nevrotici, răniţi, nu ştim cum să mai funcţionăm, şi ne chinuim să fa­cem faţă vieţii şi să găsim o cale-două de a rezista până a doua zi, până a
patra zi, până la 60 de ani, până la 70 de ani. Aia e. Am nimerit secolul greşit, probabil. Dar poate că vor veni unii să spună: <<Manole, dar poate că ai doar tu o problemă cu vremurile astea! Poate că nu ştii tu să trăieşti>> E foarte posibil să fie aşa. Eu nu mă regăsesc în acest timp şi poate de aici vine şi adicţia mea faţă de meserie"
,
a spus Marius Manole, potrivit okmagazine.ro

Pe de alta parte, Marius Manole a mai declarat si faptul ca nu socializeaza foarte mult cu prietenii sau cu parintii sai. Contrar aparentelor si a faptului ca este un actor de exceptie pe scenele marilor teatre din capitala, Marius Manole nu este o fire comunicativa si sociabila si in viata personala. Acesta a marturisit faptul ca nu a auzit prea des spunandu-se "te iubesc" in casa sau in preajma sa si poate tocmai de aceea a devenit o persoane mai rece si mai distanta fata de cei din jur.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"N-am auzit niciodată în casă TE IUBESC. Nu sunt obișnuit. Eu știu că acum sunt un om care îmbrățișează greu un alt om… pare că sunt un om foarte comunicativ, dar nu sunt. Și fac niște eforturi groaznice pe unde mă duc. Și ce am făcut acum la Pro, la emisiune. După emisiunea trebuia să stai tot timpul și să faci fotografii, să vorbești cu oamenii. Eu acum sper ca oamenii să nu se simtă jigniți, dar era cel mai greu moment pentru mine. Trebuia să stau și să fac frumos. Nu aveam tot timpul chef să zâmbesc(...) Din păcate, din nefericire, prietenii mei au cel mai mult de suferit din povestea asta, din viața mea. Inclusiv părinții mei, pe care îi văd foarte rar și cu care stau foarte rar de vorbă chiar și la telefon. Am prieteni foarte buni, care suferă foarte mult din pricina mea. pentru că eu nu știu să întrețin o prietenie", a marturisit Marius Manole, potrivit libertatea.ro

Celebrul actor, Marius Manole, va fi prezent in aceasta seara, in cadrul emisiunii "40 de intrebari", cu Denise Rifai, unde va vorbi cu sinceritate despre cariera sa impresionanta, studii, dragoste, copilarie, maturizare si nenumaratele dificultati si piedici intampinate in viata de actor.

Citeste si: Un actor de excepție vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Marius Manole: “M-am ferit toată viața să aflu lucruri despre mine…”

Citeste si: Marea dragoste a lui Marius Manole. Dezvăluirea neașteptată făcută de marele actor